Tunahan Kasapoğlu Sert Eleştir'di

Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Tunahan Kasapoğlu Bayram dolayısıyla Alanya'da yaşanan olumsuzlukların haberleşmesine ve Ak Parti'nin Belediye için eleştiride bulunmasına sert üslup ile açıklama'da bulundu.

Tunahan Kasapoğlu Sert Eleştir

 

Alanya'ya bayram tatili'nde gelen yerli yabancı turistlerin sayılarının oldukça fazla olmasına rağmen Alanya Belediyesinin, İlçe Emniyetinin ve İlçe Jandarma'nın canla başla çalışmasına Alanya Ak Parti ilçe yönetimin'den sert eleştiri aldı. 4 kişilik bir aileye 40 kişi misafir gelirse ne olur? 
Alanya Belediyesinin yoğunluğa yetişememesi bu durumda normal, yetersiz ekipman, yetersiz personel Alanya Belediyesi son zamanlarda elini taşın altına koyarak özellikle bayram için yeni temizlik araçları alması ancak trafiğin yoğunluğu"ndan bayramda araçların çalışamaması, bayram öncesi ise sokakların pırıl pırıl olması için ters yön ihlali yapması söz konusu.

Peki 
Alanya'da Ak Parti ve Mhp anlaşması bozuldumu?

Özgür Basın kavramı unutuldumu?

Kasapoğlunun  açıkşamasın'da, olmaması gereken tavırlı ve tehdit içerebilecek cümleleri dikkatimizden kaçmadı.

Olumsuzlukları haber yapan gazetecilere ve Ak Parti Alanya ilçe yönetiminin Bayram boyunca yaşanan olumsuzlukları eleştirmesine Kasapoğlun'dan sert cevap: Yalan ve iftira ile yönetimi eleştirdiklerini patronlarına puan kazandırmaya çalıştırdıklarını, Eğer çözüm bulamazlarsa gelsinler onların KARIN AĞRILARININ ÇÖZÜMÜNE BAKARIZ,
Ama Bayramlar bizim ağız tadımız, HAKETTİKLERİ CEVAPLARI VERİRİZ'de,

Şeklinde eleştirilerde bulunan Kasapoğlu neden bu denli sert konuştu, Türkiye Yerel Basın Birliği Derneği Alanya İlçe Temsilciliği olarak yaptığımız haberlerin doğruluğu'ndan şüphesiz eminiz. Tunahan Kasapoğlu bu açıklamasın'da göndermemi yaptı, bilinmez.

YİĞİT EYHAN
Türkiye Yerel Basın Birliği Derneği Alanya İlçe Temsilcisi


Anahtar Kelimeler: tunahan kasapoğlu sert eleştir'di
Tarih: 03.07.2023 14:17
  • Cuma 27.4 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19 ° / 15.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 22.9 ° / 15.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.