Turgutlu Mezarlıklarında Yoğun Çalışma

Turgutlu Mezarlıklarında Yoğun Çalışma

Turgutlu Mezarlıklarında Yoğun Çalışma

Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı, Muradiye Orman Fidanlığı ile Torbalı Orman Fidanlığından alınan selvi ve muhtelif bitki fidanlarını, Turgutlu Mezarlığı yeni gömü alanında ve yaşanan selden zarar gören eski mezarlıkta toprakla buluşturuyor.

İl genelinde mezarlıkların temizliği, bakım ve onarımı noktasında çalışmalarını aralıksız sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu mezarlıklarında bitki dikim çalışması gerçekleştiriyor. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanı Aydoğan İra, “Torbalı Orman Fidanlığı ve Muradiye Orman Fidanlığından hibe olarak aldığımız 6 bin adet selvi ve muhtelif bitkileri, Turgutlu Mezarlığı yeni gömü alanı ve daha önce yaşanan selden zarar gören eski mezarlığına dikim çalışmaları devam etmektedir. Tüm mezarlıklarımızda gerekli hassasiyet içerisinde hizmetimiz devam edecektir” dedi.


Manisa,Manisa Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 27.02.2024 14:11
  • Cumartesi 27.4 ° / 19.5 ° Güneşli
  • Pazar 27.3 ° / 21.2 ° false
  • Pazartesi 28.1 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.