TUTUK, HAMSİ FESTİVALİNE KATILDI

TUTUK, HAMSİ FESTİVALİNE KATILDI

TUTUK, HAMSİ FESTİVALİNE KATILDI

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Yalova Giresunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen ‘Hamsi Festivali’ne katıldı. Başkan Tutuk’a, Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Şahin de eşlik etti.

Başkan Mustafa Tutuk, hafta sonu mesaisinde, Yalova Giresunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin dernek binası bahçesinde organize ettiği ‘Hamsi Festivali’ne katıldı. Festivale katılan vatandaşlarla tek tek selamlaşan Başkan Tutuk, dernek başkanı, yöneticileri ve vatandaşlarla sohbet etti.

Tutuk, “Yalova Belediyesi Olarak Yanınızdayız”

Başkan Tutuk, gerçekleştirdiği selamlama konuşmasında; “Gerçekten güzel ve anlamlı bir etkinlikte siz, kıymetli hemşehrilerimizle bir aradayız. Karadeniz denince akla ilk gelen şeylerden biri de hamsidir. Bu ve bunun gibi kültürlerin yaşatılması, geleneklerimizin unutulmaması adına yapılan etkinliklerin devamını sağlayan hemşehri derneklerimizi tebrik ediyorum. Toplumumuza yararlı işler yapan ve yöresel kültürlerin yaşatılmasını sağlayan tüm hemşehri derneklerinin de Yalova Belediyesi olarak yanındayız. Her zaman dediğim gibi; başka şehirlerde doğmuş olsak da buluştuğumuz, doyduğumuz, ortak paydamız olan yer Yalova. Bu festivalin gerçekleşmesinde emeği geçen başta dernek başkanımız olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Konuşmasının ardından Başkan Tutuk’a, derneğe sağladığı katkılardan dolayı Yalova Giresunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı İbrahim Arslan tarafından plaket takdim edildi.


Yalova,Yalova Belediyesi
belediye365.com

Anahtar Kelimeler: tutuk hamsi festivaline katıldı
Tarih: 15.10.2023 12:51
  • Pazar 27.3 ° / 21.2 ° false
  • Pazartesi 28.1 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 29.3 ° / 20.7 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.