ÜMRANİYE BELEDİYESİ İLE DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALADI

Ümraniye Belediyesi ile Doğuş Üniversitesi arasında karşılıklı iş birliği ve ortak anlayışı teşvik etmek ve geliştirmek amacıyla 'İş Birliği Protokolü’ imzalandı.

ÜMRANİYE BELEDİYESİ İLE DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALADI

Başkanlık makamında gerçekleşen protokol imza töreni ile Ümraniye Belediyesi ve Doğuş Üniversitesi arasında karşılıklı ortak anlayış ile toplum bilimi, sağlık, kişisel gelişim, eğitim, kültür ve psikoloji gibi alanlarda yapılacak olan iş birliğine ilişkin usul ve esaslar belirlendi. İmzalanan protokol bir yıl boyunca geçerli olacak.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, “Üniversitelerle bir araya gelmek, iş birliği yapmak bize güç katıyor. Doğuş Üniversitesi de bu anlamda iş birliği yapacağımız çok kıymetli üniversitelerimizden bir tanesi olacak" ifadelerini kullandı.

Protokol törenine Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Doğuş Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turgut Özkan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mesut Kumru, Prof. Dr. Esra Köten ve Dr. Öğr. Üyesi Kahraman Güler katıldı.


İstanbul,Ümraniye Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 16.03.2024 10:17
  • Perşembe 24.2 ° / 15.5 ° false
  • Cuma 27.4 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19 ° / 15.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.