ÜMRANİYELİ GENÇLER "GENÇLİK AŞKIYLA YENİDEN İSTANBUL" DEDİ

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, AK Parti Ümraniye İlçe Gençlik Kolları tarafından düzenlenen “Gençlik Aşkıyla Yeniden İstanbul” programına katılarak gençlere seslendi, “Bu hizmeti, bu davayı sizlerin omuzlarında devam ettireceğiz.”

ÜMRANİYELİ GENÇLER

Cemil Meriç İkinci Bahar Kıraathanesi’nde düzenlenen programa Başkan İsmet Yıldırım’ın yanı sıra; AK Parti Ümraniye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tayyip Aysel de katıldı.

Başkan Yıldırım, “Gençlerle aramız çok iyi. İnşallah bu hizmeti, bu davayı sizlerin omuzlarında devam ettireceğiz. Merdivenleri birer birer çıkacaksınız. Hem tecrübe kazanmanız, hem sosyal olmanız için gençliği önemsiyoruz. Bizim gençlerimizde diğer partilerde olmayan bir gençlik ruhu var. Bütün hizmetleri bilmeniz, anlatmanız lazım. Bilgiye sahip olup, doğru bilgiyi yayacağız. Başkaları gibi yalan konuşmayacağız” dedi. Ümraniye Belediyesi’nin hizmetlerinden de bahseden Başkan İsmet Yıldırım, “Üslubunuz Peygamber üslubu olacaktır. 31 Mart’ta İstanbul muradına ermiş olacak. Hepinize başarılar diliyorum, çalışmalarınızda muvaffakiyetler diliyorum” dedi.


İstanbul,Ümraniye Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 04.03.2024 10:46
  • Perşembe 24.2 ° / 15.5 ° false
  • Cuma 27.4 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19 ° / 15.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.