ÜNİVERSİTEYİ KAZANAN ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN KILINÇ'A TEŞEKKÜR

ÜNİVERSİTEYİ KAZANAN ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN KILINÇ'A TEŞEKKÜR

ÜNİVERSİTEYİ KAZANAN ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN KILINÇ

Belediyemizin etüt merkezlerinden yararlanarak üniversite sınavında başarılı olan öğrenciler, verilen hizmetten ötürü Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Eğitime verdiği önemden dolayı her kesimden takdir gören Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, bu kez öğrencilerin kendisinden teşekkür aldı.

Abdulhamit Han Gençlik ve Kültür Merkezi'mizde bulunan kütüphaneden istifade edip üniversite sınavında başarılı olan gençler, Başkanımızı makamında ziyaret etti. Ziyarette, sınav süresince kendilerine tanınan imkanlardan dolayı Başkanımız nezdinde tüm emeği geçenlere teşekkür eden öğrenciler, tüm öğrencileri bu mekanlardan yararlanmaya davet etti.

Ziyarette öğrencilerle yakından ilgilenen Belediye Başkanımız ise geleceğin teminatı olan öğrencilere çeşitli tavsiyelerde bulunarak, "Gençler bizim umudumuz, gülen yüzümüz. Her daim beraber olmaya devam edeceğiz" dedi.

Eğitimin kendileri için önemin de dikkat çeken Başkanımız, "Belediyemiz bünyesinde şehrin 5 farklı noktasında oluşturduğumuz etüt merkezleriyle öğrencilerimize ders çalışma olanağı sağlıyoruz. Yeni Mahalle, Hocaömer, Siteler, Fatih ve Bahçecik mahallelerinde bulunan etüt merkezlerinden ücretsiz olarak yararlanan öğrencilerimiz için yeni projeleri hayata geçireceğiz" şeklinde konuştu.


Adıyaman,Adıyaman Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 21.03.2024 00:06
  • Perşembe 24.2 ° / 15.5 ° false
  • Cuma 27.4 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19 ° / 15.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.