Vehbi Orakçı, AK Parti’den belediye başkanı aday adayı oldu

Beylikdüzü’nde geçtiğimiz dönemlerde belediye başkanı olan ve halk tarafından sevilen Beylikdüzü İlçe Kurucu Belediye Başkanı, AREV Vakfı Okulları ve Marmara Mühendislik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Orakçı, 2024 seçimlerinde

Vehbi Orakçı, AK Parti’den belediye başkanı aday adayı oldu

Beylikdüzü’nde geçtiğimiz dönemlerde belediye başkanı olan ve halk tarafından sevilen Beylikdüzü İlçe Kurucu Belediye Başkanı, AREV Vakfı Okulları ve Marmara Mühendislik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Orakçı, 2024 seçimlerinde AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvuruda bulundu.

2004-2009 yılları arasında Beylikdüzü Belediye Başkanlığı yapan Vehbi Orakçı, AK Parti’den 2024 yılı yerel seçimlerinde belediye başkanlığı aday adaylığı başvurusunda bulundu. Orakçı, AK Parti Beylikdüzü İlçe Binası’na gelerek burada partililerle selamlaştı. Orakçı, parti ilçe binasında yapılan sohbetin ardından Beylikdüzü Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvurusunda bulundu.

 

Vehbi Orakçı açıklamasında, “Bugün bu adımı atmanın heyecanı güzelliği, ruhumuzda gönlümüzde hayalimizde ufkumuzda yapacağımız hizmetler atacağımız adımlar imza atacağımız icraatlar bağlamında bize güç verdi. Bu gücün bu umudun inanıyorum ki 1 ay sonra 2024 yılına girdiğimiz zaman bu kente köy haliyle geldiğim zamanın 40’ıncı yılı olacak. 40 yıl boyunca bu köyün her santimini her metrekaresini adım adım gezen alın ve akıl teri döken ve bu kentin gelişiminde köyden beldeye beldeden ilçeye geçişinde bizzat imzası ve hizmetkarı olan bir kardeşiniz olarak bunun onurunu, huzurunu ve gururunu yaşıyorum” dedi.

 

 

“Bu görevin gereğini biz aşkla ibadet duygusu ile yapmaya gayret edeceğiz”

Orakçı Türkiye’de en çok yaşanmak istenen ilçenin anketlerde Beylikdüzü olarak çıktığını belirterek, “Bu bizlerin sizlerin düzenli kentleşme için harcadığı eforun bir yansımasıdır. Bugün buraya gelirken yine Beylikdüzü’nün sokaklarda farklı birikimde kültürde farklı sosyal doku da insanlarla konuştum dinledim. Şunu gördüm Beylikdüzü halkı hizmete, adalete, saygıya, sevgiye, merhamete vicdanla edeple ‘önce hak, önce halk’ anlayışını dört gözle ve hasretle bekliyor. Biz de bu beklentinin umudu olarak bize inanan bize güvenen bize güç veren kadını ile genciyle yaşlısı ile engellisi ile zengini ile fakiriyle bu kentin her katmanının bize yüklediği bu görevin farkındayız. İnanıyorum ki bu görevin gereğini biz aşkla ibadet duygusu ile yapmaya gayret edeceğiz” dedi.

Haber: Filiz KELEŞ


Tarih: 23.11.2023 20:39 Güncelleme: 23.11.2023 20:41
  • Çarşamba 23.8 ° / 15.4 ° false
  • Perşembe 24.2 ° / 15.5 ° false
  • Cuma 27.4 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.