Windsor probe testi, uygulamalı olarak gösterildi

Windsor probe testi, uygulamalı olarak gösterildi

Windsor probe testi, uygulamalı olarak gösterildi

Windsor probe testi, uygulamalı olarak gösterildi

Kırklareli Belediyesi tarafından, şehirdeki inşaat sektöründe hizmet veren firma yöneticileri ve yetkililerine verilen beton kalitesine yönelik deney yöntemlerinin ve sonuçlarının değerlendirilme semineri sonrasında, uzman isimlerce, yetkili personelimizin de katıldığı bir beton testi gerçekleştirildi.

Kırklareli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Kadir Kılınç’ın anlatımı eşliğinde, İlkon İnşaat Danışmanlık ve Mühendislik Sanayi ve Tic. Ltd. Şti.’nden Kadir Onur Önal ve ekibi tarafından windsor probe testi yapıldı.

Test sonrası, tespit edilen matematiksel ve kimyasal değerler, literatürün belirlediği standart değerler ile karşılaştırıldı.

Kadir Onur Önal, özel ekipmanlar eşliğinde yapılan ve beton kalitesinin batma direncinin ölçüldüğü deneyin, artık sadece sektörel bir gereklilik değil, yaşamsal öneme sahip bir unsur olduğunu ifade etti.

Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Kırklareli’nin riskli deprem bölgesinde olmamasına rağmen, belediye olarak bu konudaki tedbir düzeyinde üst düzey bir duyarlılıkla çalıştıklarına ifade ederek, bundan sonraki süreçte de, konunun uzmanlarıyla, ortak çalışmalar yaparak, ilgili birim personelinin en iyi donanımla tecrübelendirilmeye devam edileceğini belirtti.


Kırklareli,Kırklareli Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 01.12.2023 13:06
  • Pazartesi 28.1 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 29.3 ° / 20.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.8 ° / 20.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.