Yavaş ve Yaşar Pazar Esnafını Ziyaret Etti

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte Şentepe Pazarı’nı ziyaret etti.Pazar ziyaretine Ankara Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Recep Ayhan ve Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Başkanvekili Yaşar

Yavaş ve Yaşar Pazar Esnafını Ziyaret Etti

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte Şentepe Pazarı’nı ziyaret etti.Pazar ziyaretine Ankara Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Recep Ayhan ve Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Başkanvekili Yaşar Neslihanoğlu da eşlik etti. Alışveriş yapan vatandaşlara hal hatır sorup, esnafa hayırlı alışverişler dileyen ikili, Yenimahallelilerin sevgi seliyle karşılandı.

Vatandaşlarla sohbet ettiler

Pazarda hem esnaf hem de alışveriş yapanlarla sohbet eden Başkanlar, kimi zaman Şentepelilerinyoğun ilgisinden dolayı pazar alanında yürümekte zorlandı.Vatandaşların sorunlarını da dinleyenYavaş ve Yaşar,  kendileriyle fotoğraf çektirmek isteyenleri de kırmadı.

Başkanlar, inşaat denetiminde

Ziyaretin ardından ikili yakın zamanda açılması planlanan Şentepe Kapalı Pazaryeri ve Sosyal Tesisi inşaatına giderek, çalışmaları yerinde inceledi. Yavaş’a tesis hakkında bilgi veren Yaşar, “Tesisin içerisinde bulunan çok amaçlı salon, YENİMEK, kütüphane, destek eğitim merkezi, zabıta noktası, semt birimivatandaşlarımıza hizmet verecek” dedi.


Ankara,Yenimahalle Belediyesi
belediye365.com

Anahtar Kelimeler: yavaş ve yaşar pazar esnafını ziyaret etti
Tarih: 16.02.2024 13:58
  • Perşembe 24.2 ° / 15.5 ° false
  • Cuma 27.4 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19 ° / 15.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.