YENİ YILA MERHABA DEYİN

Beta Tea’nin yeni yıla özel “Wish” koleksiyonu ile şimdi sevdiklerinize lezzetli hediyeler verme zamanı!

YENİ YILA MERHABA DEYİN

Yeni yılda hediye anlayışına farklı bir boyut getiren Beta Tea, yılbaşına özel hazırlanan “Wish” çay koleksiyonu bu yıl sevdikleriniz için lezzetli hediye alternatifleri sunuyor.

 

Yılbaşı süslerinden esinlenilerek tasarlanan Beta Tea “Wish” çay koleksiyonu her biri ayrı bir dileği temsil eden altı renkli küreden oluşuyor. Sağlık, barış, para, mutluluk, başarı ve aşk dilekleri ile hazırlanan eğlenceli ve benzersiz “Wish” hediyelik çay ambalajlarının her birinin içinde, tazelik ve doğallık hissi veren, sıcak suda çiçek açarak eşsiz bir görünüm sergileyen yeşil çay lezzeti yer alıyor.

 

Beta Tea Wish Koleksiyonu ile yeni yılın soğuk havasını sıcacık bir keyfe dönüştürün…

 

Beta Wish Collection’ı oluşturan altı zarif küreden biri olan kırmızı renkteki aşk küresi; yeşil çayın sağlığını, lavanta çiçeğinin zarif lezzeti ile buluşturarak kalp şeklindeki özel formuyla eşsiz bir lezzet şöleni sunuyor. Mutluluğu temsil eden sarı küresi ve başarıyı temsil eden mavi küresiyle yeşil çayı, lavanta çiçeğinin zarif lezzeti ile buluşturarak oval formundaki sunumu ile tadına doyulmaz bir çay deneyimi sunuyor.  Sağlığı temsil eden gri küresi, yeşil çayı kırmızı amaranth çiçeğinin zarif lezzeti ile birleştirerek yıldız formunda bir görüntüyle çay içmeyi eğlenceye dönüştürüyor. Huzuru temsil eden yeşil küre ve parayı temsil eden mor küresiyle yeşil çayın ferahlık veren tadını unutma beni ve mavi kantaron çiçeklerinin zarif lezzetiyle bir araya getiren Beta Tea, çam ağacı ve çiçek formunda eğlenceli sunumlarıyla da benzersiz lezzet deneyimi vaat ediyor.

 

Yılbaşına özel hazırlanan “Wish” koleksiyonu ile yeni yılda sevdiklerinizle beraber lezzetli çaylar deneyimleyerek güzel dilekler eşliğinde yeni bir seneye başlayacaksınız!

 


Anahtar Kelimeler: YENİ YILA MERHABA DEYİN
Tarih: 11.12.2018 12:38
  • Cuma 27.4 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19 ° / 15.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 22.9 ° / 15.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.