YEŞİLOVA’DA HÜRRİYET’E SEVGİ SELİ

YEŞİLOVA’DA HÜRRİYET’E SEVGİ SELİ

YEŞİLOVA’DA HÜRRİYET’E SEVGİ SELİ

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Yeşilova Mahallesinde düzenlenen iftar programında vatandaşlarla bir araya geldi. Pazar alanını tıklım tıklım dolduran Yeşilovalılar, Başkan Hürriyet’e büyük ilgi gösterdi

İzmit Belediyesi, bu yıl da Ramazan ayının manevi iklimini kentin dört bir yanında yaşatıyor. Ramazan ayı boyunca her gün farklı mahallelerde halk iftarları düzenleyen İzmit Belediyesi bu sefer Yeşilova Mahallesinde bulunan kapalı pazar alanında iftar programı gerçekleştirdi. Yeşilova halkı programa büyük ilgi gösterdi.

Yoğun Katılım

İftar programına İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in yanı sıra CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin, CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, Gelecek Partisi İzmit İlçe Başkanı Ömer Uçar, Yeşilova Mahalle Muhtarı Ali Filiz, meclis üyesi adayları ve vatandaşlar katıldı.

“Ramazan Ayımız Mübarek Olsun”

Programda konuşan Başkan Hürriyet, Göreve geldiğimizden bu yana kimseyi ayırmadan, kimseye partizanlık yapmadan böylesine hayırlı günlerde hep bir arada olmaya çalışıyoruz. Halk iftarlarında gönül birlikteliği kurmaya çalışıyoruz. Rabbim duanızda ne varsa onu nasip eder inşallah. Hanenize huzur, bereket getirsin. Hepimize sağlık, sıhhat getirsin inşallah. Allah sizlere sağlıklı bir ömür nasip etsin, bayrama erişmek de nasip olsun.

“Ranta Değil Halka Çalışıyoruz”

Daha fazla hizmet için imkânlarımızı, öz gücümüzü arttırıyoruz. Göreve geldiğimizden bu yana ekonomik krize, pandemiye, mecliste çoğunluğumuz olmamasına rağmen kreşlerimiz, kütüphanelerimiz, aşevlerimiz gibi birçok hizmetimizle vatandaşlara dokunmaya çalışıyoruz. Bütün israfları bitirdik. Ranta değil halka çalışıyoruz. Kocaman bir araç filosu kurmayı başardık” dedi.

Teşekkür Ettiler

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin, “Ramazan ayında sofralarımızı paylaşıyoruz. İzmit’te kent lokantaları, kreşler açtık. Bunu Büyükşehir’e de yaymak istiyoruz. Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin” dedi. Yeşilova Mahalle Muhtarı Ali Filiz ise, iftar organizasyonundan dolayı teşekkür etti.


Kocaeli,İzmit Belediyesi
belediye365.com

Anahtar Kelimeler: yeşilova’da hürriyet’e sevgi seli
Tarih: 28.03.2024 13:06
  • Cumartesi 26 ° / 16.3 ° Güneşli
  • Pazar 27.3 ° / 16.7 ° Güneşli
  • Pazartesi 27.6 ° / 18.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.