YUNUSEMRE’DEN EVRENOS SANAYİYE SICAK ASFALT

Yunusemre Belediyesi, Muradiye Mahallesi Evrenos Orta Ölçekli Sanayi Bölgesi’nde asfaltlama yapıyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Çerçi, yeni yapılaşan bölgede esnafın herhangi bir mağduriyet yaşamaması için çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti

YUNUSEMRE’DEN EVRENOS SANAYİYE SICAK ASFALT

Yunusemre Belediyesi, Muradiye Mahallesi Evrenos Orta Ölçekli Sanayi Bölgesi’nde yeni yapılaşan işyerlerinin bulunduğu sokaklara sıcak asfalt döküyor. Bölgede incelemelerde bulunan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Çerçi’ye, Başkan Yardımcısı Mustafa Irmak, Fen İşleri Müdürü Fuat Balcı ve teknik personel eşlik etti. Bölgede yaşayan vatandaşların talebine kulak vererek sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Çerçi, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Evrenos Orta Ölçekli Sanayi Bölgesi’nde bulunan esnaflarımızın belediyemizden asfalt talebi oldu. Biz de esnafımızın mağduriyetini gidermek için hızla harekete geçerek ana arter ve ara bağlantı yollarında 2 bin 500 metre uzunluğunda sıcak asfalt çalışması yaptık. Bölgede yol çalışmalarımız etaplar halinde devam edecek. Çalışmalarımız esnafımıza hayırlı olsun.”

‘TOZ VE ÇAMURDAN KURTULDUK’

Bölge esnafları da taleplerine kayıtsız kalmayan Yunusemre Belediyesi’ne teşekkür etti. Esnaflar düşüncelerini şu sözlerle aktardı: 

Şükrü Ünal: “Çalışmadan çok memnunuz. Çamurdan ve tozdan belediyemiz sayesinde kurtulduk. Belediyemize ve burada görevli personelimize çok teşekkür ediyorum.” 

Onur Aydın: “Belediyemizin bu yaptığı hizmetten çok memnunuz. Bu hizmet sayesinde gayet ferah ve güzel bir yola kavuşacağız. Bizi bu zorluktan kurtardığı için belediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi. 

Devran Töre Aydın: “Yapılan yol çalışması sebebiyle belediyemize çok teşekkür ediyoruz.” 

 

 


Manisa,Yunusemre Belediyesi
belediye365.com

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 03.01.2024 14:07
  • Salı 25.4 ° / 16 ° Güneşli
  • Çarşamba 23.2 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 24.5 ° / 16.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.