ZİRAAT BANKASI SANDIKLI İLÇE MÜDÜRLÜĞÜNDEN BAŞKAN DR. MUSTAFA ÇÖL’E ZİYARET

ZİRAAT BANKASI SANDIKLI İLÇE MÜDÜRLÜĞÜNDEN BAŞKAN DR. MUSTAFA ÇÖL’E ZİYARET

ZİRAAT BANKASI SANDIKLI İLÇE MÜDÜRLÜĞÜNDEN BAŞKAN DR. MUSTAFA ÇÖL’E ZİYARET

Sandıklı ilçesinde Ziraat Bankası ilçe müdürlüğüne atanan Alper Postalcı, görevine başlaması dolayısıyla Sandıklı Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl’ü makamında ziyaret etti. Ziyarete, görevi devreden bir önceki müdür Fatih Karalar da katıldı.

Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl, Alper Postalcı ve Fatih Karalarla bir araya gelerek ilçemizdeki finansal işlerin geliştirilmesi ve toplumun ekonomik refahı için iş birliği yapılacak konuları değerlendirdi. Karşılıklı fikir alışverişi ve iş birliği için olumlu bir ortamın oluşturulduğu görüşmede, Sandıklımızın kalkınması ve halkın refahı için iş birliği yapılabilecek alanlar üzerinde duruldu.

Ziraat Bankası ilçe müdürü Alper Postalcı’nın, yeni görevinde ilçemizin finansal ihtiyaçlarına çözüm üretmek ve Ziraat Bankası’nın hizmetlerini ilçe halkına en iyi şekilde sunmak için kararlı olduğu belirtti.

Başkan Dr. Mustafa Çöl, Ziraat Bankası yeni Müdürü Alper Postalcı ve görevi devren Müdür Fatih Karalara, bu nazik ziyaretleri için teşekkür ederek, görevlerinde başarılar dileklerinde bulundu.


Afyonkarahisar,Sandıklı Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 08.02.2024 13:43
  • Cumartesi 27.4 ° / 19.5 ° Güneşli
  • Pazar 27.3 ° / 21.2 ° false
  • Pazartesi 28.1 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.