1 hafta sonra kurtarıldı!

Elektrik direğinin içine sıkışan kedi 1 hafta sonra kurtarıldı!

1 hafta sonra kurtarıldı!

Bulancak Pazar suyu mevkiinde yapımı devam eden Giresun 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB), elektrik direği içine sıkışan yavru kedi 1 hafta sonra Bulancak itfaiyesi tarafından kurtarıldı. Kurtarıldıktan sonra itfaiye merkezinde bakıma alınan kedinin sağlıklı bir şekilde sokağa salındığı öğrenildi.


Alt yapı çalışmaları devam OSB alanında dikilmeyi bekleyen elektrik direklerinin arasından birkaç gündür miyavlama sesi duyduklarını belirten işçiler, sesin geldiği yeri tam olarak tespit edince itfaiyeye haber verdiler. İtfaiye ekipleri direği keserek ulaştıkları yavru kediyi sıkıştığı yerden kurtardılar. Yaklaşık bir haftadır direk içinde sıkıştığı tahmin edilen kedinin ürkmüş ve zayıflamış olduğunu gören itfaiyeciler, sahip çıktıkları yavruyu itfaiye merkezine götürerek karnını doyurup, temizlik ve bakımını da yaparak sağlığına kavuşmasını sağladılar. Bir gece misafir olan kedi sabah oldukça hareketlenince sokağa salınarak özgürlüğüne kavuşturuldu.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Anahtar Kelimeler: bulancak belediyesi
Tarih: 19.10.2018 14:39
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 25.3 ° / 16.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.