Alperenlerden Donald Trump'a Tepki..!

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın; ‘Türkiye Kürtleri vurursa, ekonomik olarak Türkiye’yi mahvedeceğiz’ açıklamasına ilişkin sert bir tepkide Yesevi Alperenler Ocağı Genel Başkanı Kürşat Mican’dan geldi.

Alperenlerden Donald Trump

Alperenlerden Donald Trump'a Tepki..!

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın;  ‘Türkiye Kürtleri vurursa, ekonomik olarak Türkiye’yi  mahvedeceğiz’ açıklamasına ilişkin sert bir tepkide  Yesevi Alperenler Ocağı Genel Başkanı Kürşat Mican’dan geldi.

Trump’ın  Twitter’daki paylaşımını sert cümlelerle eleştiren Başkan şöyle konuştu:

“Herkes şunu iyi bilmeli ki; Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Büyük Türk Milleti Beş bin yıllık derin bir tarihi tecrübesi olan, nerede olursa olsun Allah’tan başka kimseden korkmadan devletler kuran, devletler yıkan, asil soylu bir millettir. Bu Necip Millet tarih boyunca karşılaştığı bir çok zorluklara rağmen değerlerinden, mukaddesatından, hürriyetinden asla ödün vermemiş ve hiç bir kalıba, sisteme boyun eğmemiş, her zaman mazlumların yanında, zalimlerin karşısında olmuş ve üç kıtaya hükmettiği zamanda dahi adaleti, sevgiyi, barışı, kardeşliği tesis etmeyi başarmıştır.

Kendi değerlerine, inançlarına, hüviyetine, hürriyetine saldırılmadığı müddetçe hiç bir ırk, mezhep, meşrep ayrımı gözetmeksizin, insanlara şefkat, merhamet ve hoşgörüyle yaklaşmıştır.

Emperyalist devletlerin  dünyaya masum bir toplulukmuş gibi pazarlamaya  çalıştıkları pkk, ypg, pyd’yi vurursanız ekonomik olarak mahvolursunuz sözüyle bizi tehdit etmeye çalışan Amerika’nın ahmak, şuursuz, dengesiz Başkanı, yıllardan beri Kürt ve Türklerin arasına kin ve nefret tohumları ekmeye çalışan batının taşeron örgütleri hiç bir zaman masum bir topluluk olmamıştır. Amerika’nın, Vahşi Batının ve bunların kuklalarının  elinde milyonlarca masum kardeşimizin kanı vardır..

Kürtler bizim her daim kardeşimizdir, bizim kürt kardeşlerimizle hiç bir sorunumuz yoktur. Sorun oluşturmaya çalışan dış mihraklarla sorunumuz vardır. Kürt kardeşlerimizle ne yaparsanız yapın bizi düşman edemeyeceksiniz çünkü bizim Rabbimiz bir, Dinimiz bir, Peygamberimiz bir, Yüce Kitabımız bir, Kıblemiz bir, kültürümüz bir, biz et ve tırnak gibiyiz..

Ne yaparsanız yapın birliğimizi asla bozamayacaksınız!  Şimdi sizin ne yapmak istediğinizi Türk Milleti çok iyi biliyor. Yanı başımızda korsan terör devleti kuracaksınız Türk milleti olarak bizim  buna sessiz kalmamızı isteyeceksiniz.

Ey ahmak Trump sen hiç Türk tarihi okumadın galiba...!  Sana tavsiyem; Türk’ü tehdit etmeden önce Türk Tarihini bir aç oku..! Gerektiğinde aç ve susuz kalan, Allah’tan başka kimseden medet ummayan, asla korkmayan, vatanını, bayrağını, ezanını, toprağını canından aziz bilen, bu uğurda gözünü kırpmadan ölüme giden asil ve şanlı bir milletin geçmişini görürsün..

Bugüne kadar İstiklal ve İstikbalinden asla taviz vermemiş bu necip millet, Türkiye Cumhuriyeti Devleti bugünden sonrada  sizin tehditlerinize asla boyun eğmeyecek, emperyalist emellerinize müsaade etmeyecektir.

Gerekirse aç kalacağız, susuz kalacağız, fert fert şehit olacağız lakin istikbalimize yönelen bu hain  planları hayata geçirmenize  izin vermeyeceğiz. Türk Milleti genel yapısı itibariyle merhametli bir millettir, sabırlı, sakin, hoş görülü, mütevazi, irfanlı, faziletli, asil bir millettir. Ancak söz konusu Vatanımız, Mukaddesatımız, Bayrağımız olunca dünyanın şah damarını keseriz..!

Kurduğunuz terör kantonlarını elbet Türk Ordusu başınıza yıkacaktır.  Dünyanın en büyük ordularından biri olan geçmişi şanlı, her biri birer dağ misali kahraman askerlerimizden oluşan  Türk Ordusu hain emellerinizle birlikte siz sömürgeci devletleri tarihin kirli çöplüğüne yollayacaktır. Bundan hiç kuşkumuz yoktur..

Biz Türk Milleti olarak  ‘Vatan Sana Canım Feda’ sloganını hücrelerimize kazımış, hayatımızdaki en büyük düsturumuz bellemişiz. Sizin tehditleriniz bize ancak tebessüm ettirir.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 16.01.2019 18:23
  • Perşembe 20.1 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.