Antalya'nın yeni İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er oldu

2016 yılından bu yana Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten Yüksel Arslan, Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atandı. Arslan yerine ise Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er atandı.

Antalya

Alanya’da yaptığı başarılı çalışmalarla dikkat çeken Müdür Er’in, önümüzdeki hafta içerisinde Antalya’ya giderek yeni görevine başlayacağı öğrenildi.

Diyarbakır’a atanan Yüksel Arslan, kararı sosyal medya hesabından “2016 yılı Mayıs ayından itibaren yürütmekte olduğum Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine Bakanlığımız tarafından Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğüne görevlendirilmem dolayısı ile veda ediyorum” yazısı ve hemen altında kendisi ile öğrencilerin yer aldığı sınıf tahtasına yazılmış ‘veda’ fotoğrafıyla duyurdu.

 

Hüseyin Er kimdir?

15 Ağustos 1971 yılında Alanya'da doğmuştur. 1991-1993 yılları arasında Bilkent Üniversitesi'nde Arkeoloji ve Sanat Tarihi, 1993-1997 yılları arasında Selçuk Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrenimlerini görmüştür. Yüksek Lisans öğrenimini, Beykent Üniversitesi'nde İşletme Yönetimi Ana Bilim Dalı, Hastane ve Sağlık Kurumları Yönetimi-İletişim (Tezli) bölümünde tamamlamıştır. Avrupa Birliği Projeleri kapsamında Almanya, Çek Cumhuriyeti, İsveç, Polonya, İspanya, Belçika, Hollanda, Avusturya, Bosna-Hersek, Hırvatistan gibi ülkelerde incelemelerde bulunmuştur.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 14.09.2020 12:42
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 25.3 ° / 16.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.