Başkan Genç’ten Kadınlar Günü Kutlaması

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününde kadın personele idari izin

Başkan Genç’ten Kadınlar Günü Kutlaması

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde belediye personeline özel hediye verip, karanfil dağıttı.

 

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, belediye ve bağlı şirketlerde çalışan kadın personelin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladı. Başkan Genç,  8 Mart Pazartesi günü idari izinli sayılacak kadın personele hediyelerini verip karanfil dağıttı. Genç, Belediye’ye işleri için gelen kadınları da unutmayarak onlara da karanfil verip kadınlar gününü kutladı.

 

Başkan Genç daha önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda geleneği bozmayarak belediye ve bağlı şirketlerde çalışan toplam 189 kadın personele 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde idari izinli sayılmaları için talimat verdi.

 

Kadınlar Günü’nde izinli olacak personelin gününü kutlamayı da ihmal etmeyen Başkan Genç, tüm birimleri tek tek dolaşarak kadın personele karanfil dağıtıp emekleri için teşekkür etti. Daha sonra kadın çalışanlarıyla kent meydanında bir araya gelen Genç, tüm kadın personeline özel hediyelerini vererek anı fotoğrafı çektirdi.

 

TIKIR TIKIR ÇALIŞIYORUZ

Belediye Başkanı Turgay Genç, “Cumhuriyet Halk Partili belediyelerimiz 22 ayda on binlerce kadınımıza iş imkânı sağladı. Bizde üzerimize düşen görevi yapmaya çalışarak şu an 189 kadın personelimizle hizmet veriyoruz.

 

Partimizin de kadın istihdamıyla ilgili sloganda olduğu gibi ‘Tıkır tıkır çalışıyoruz’. Hayatın her alanında büyük bir özveri gayret ve azimle var olan kadınlar bizlerin aydınlık yüzü.

Kundakta bebeğini bırakıp cephede sırtında mermi taşıyarak vatan savunan, bizleri biz yapan en yüce varlıklar. Onlarla omuz omuza hizmet etmekten büyük gurur duyuyorum. Başta şehit anneleri olmak üzere tüm kadınların Emekçi Kadınlar Gününü kutluyorum” dedi.

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 08.03.2021 03:42
  • Perşembe 20.1 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.