Başkan Turgay Genç, muhtarlarını unutmadı

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nde mahalle muhtarlarını unutmadı.

Başkan Turgay Genç,  muhtarlarını unutmadı

DEMOKRASİNİN MİHENK TAŞLARI

Muhtarlar Günü’nde,  ilçede bulunan birçok muhtarlık ofisini ziyaret eden Başkan Turgay Genç, mahalle muhtarlarına özel gün anısına hazırlanan hediyelerini verdi. Muhtarların en yakın mesai arkadaşları olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Genç akşam da yine Döşemealtı Mahalle Muhtarları Derneğinin düzenlediği akşam yemeğine katıldı. Muhtar ziyaretinde mahallelerin sorunlarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunan Başkan Genç, mahalle muhtarlarının demokrasilerin mihenk taşı olduğunu söyledi.

“ÖZVERİYLE ÇALIŞIYORLAR”

 “İlçemizde yaşayan her birey bizler için çok değerli. Mahalle muhtarlarımızla birlikte vatandaşlarımızın çok daha iyi hizmet alabilmesi ve çok daha güzel bir Döşemealtı’nda yaşaması için çalışıyoruz” diyen Başkan Turgay Genç , “Vatandaşla kamu arasında en büyük köprü görevini yerine getiren yeri geldiğinde gece gündüz mahallesi için büyük bir özveriyle çalışan mahalle muhtarlarımızın gününü kutluyorum” dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 20.10.2020 14:53
  • Perşembe 20.1 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.