Bir vefa örneği

Görevi başındayken koronavirüse yenik düşen Beylikdüzü Büyükşehir Ortaokulu Müdürü Yücel Akkaş’ın ismi okula verildi.

Bir vefa örneği

Son Nefesine Kadar Hizmet Etti

Görevi başındayken koronavirüse yenik düşen Beylikdüzü Büyükşehir Ortaokulu Müdürü Yücel Akkaş’ın ismi okula verildi.

Merhum Yücel Akkaş’ın babası Esat Akkaş, kardeşi Güntay Akkaş, ablası Nuray Akkaş, Eniştesi Sinan Temur, eşi Ebru Akkaş ve çocukları Beylikdüzü Büyükşehir Yücel Akkaş Ortaokuluna yeni atanan, İstanbulun çeşitli ilçelerinde müdürlük yapmış Edip Han’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak okulun isminin değişmesindeki katkılarından dolayı teşekkür ettiler.

Merhum Yücel Akkaş’ın babası Esat Akkaş; “ Oğlum ülkesini, memleketini sevmiş ve son nefesine kadar hizmet etmiştir. Eski adıyla Beylikdüzü Büyükşehir Ortaokuluna yaptığı hizmet, verdiği emeklerden dolayı, oğlumun ismini bu okula layık görüp bize bu gururu yaşatan başta Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes Bakırcı olmak üzere yeni atanan okul müdürü Edip Han beye, okul idarecilerine ve velilere bir baba olarak çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ebru Akkaş, Burası Bizim Yuvamız

Merhum Yücel Akkaş’ın Eşi Ebru Akkaş; “Onu çok ani ve erken kaybettik, şoku hala üstümüzden atamadık. Burası bizim yuvamız, buraya her geldiğimizde onun emeklerini ve hatıralarını görmek bizi hem mutlu edecek hem de hüzünlendirecek. Uzun yıllar hizmet ettiği okuluna isminin verilmesi bizim için tarif edilemez bir duygu. Onun anısının ve isminin nesiller boyunca yaşayacak olması bize gurur veriyor bu yüzden okula eşimin adının verilmesinde emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Güntay Akkaş, Okulu Evi, Öğrencileri De Kendi Evlatları Gibi Görürdü

Merhum Yücel Akkaş’ın kardeşi Güntay Akkaş; “Yücel abim okuluna ve öğrencilerine çok değer verir, okulunu evi, öğrencilerini de kendi evladı gibi görürdü. Yıllarca severek hizmet ettiği bu okulda birçok emeği var ve şimdi okuluna isminin verilmesiyle bu emekleri asla unutulmayacak, bu bizim için çok önemliydi. Beylikdüzü Büyükşehir Yücel Akkaş Ortaokuluna yeni müdür olarak atanan Edip hocam, size de yeni görev yerinizde başarılar diliyor, okulun isminin değişmesinde olan katkılarınız içinde teşekkür ediyorum.

Han, Topraktan Geldik Yine Toprağa Gideceğiz

Beylikdüzü Büyükşehir Yücel Akkaş Ortaokulu Yeni Müdürü Edip Han; “Topraktan geldik yine toprağa gideceğiz ama Yücel hocamızın vefatı biraz erken oldu, kendisine Allah’tan rahmet, sizlere de sabır diliyorum. Burada nereye baksak Yücel hocamızın emeklerini ve emanetlerini görüyoruz. Şuanda oturduğumuz yer dâhil olmak üzere her yerde emeği var. Müdürümüzün isminin, uzun yıllar hizmet ettiği ve emek verdiği okuluna verilmesi yerinde bir karardı. İnşallah el birliği ile onun ismini yaşatacağız ve bize emanet ettiği okulunu daha iyi bir noktaya getireceğiz. Bizde bu ismi yüceltmek için elimizden geleni yapacağız. Yücel hocamızdan devraldığımız bu bayrağı layıkıyla sonuna kadar taşıyacağız ve onun adına okulumuzda birkaç etkinlik yapıp, onu yâd etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 23.08.2021 15:03
  • Perşembe 20.1 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.