Bulancak Belediyesi’nde Görev Değişimleri

Yerel seçimlerin ardından ikinci kez seçilen Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, yeni dönemde idari görev değişimlerine gitti.

Bulancak Belediyesi’nde Görev Değişimleri

Belediye Başkanı Recep Yakar imzasıyla bazı birim müdürleri atamaları ve idari görevlendirmeler ilgililerine tebliğ edilirken, yeni atamalar ve görevlendirmelerle ilgili bir açıklama yapan Başkan Yakar, “Yeni dönemde, vatandaşlarımızın beklentileri üzerine böyle bir değişime gittik. Daha verimli hizmetin üretilmesine katkısı olacağını düşündüğümüz yeni görev değişimleri ilerleyen süreçte de devam edecektir. Yeni görevlendirmeler arkadaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

Yapılan yeni atamalar ve görevlendirmelere göre;

Zabıta Müdürü ATAY KORKMAZ, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne atanırken, Zabıta Müdürlüğüne EMİN YILMAZ atandı.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler sorumlu Müdürlüğü görevini yürüten HAKAN ALPARSLAN,  Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde Sorumlu Müdür olarak görevlendirilirken, Temizlik İşleri Müdürü ERTUĞRUL YILDIZ, Muhtarlık İşleri Müdürlüğüne atandı.

Bulaski Müdür Vekilliğine, Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden AYDIN KORKMAZ görevlendirme ile getirilirken, Bulaski Müdür Vekili İDRİS ÇİÇEK ise İmar ve Şehirçilik Müdürlüğü’nde görevlendirildi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 07.05.2019 17:24
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 25.3 ° / 16.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.