“CANIM KARDEŞİM”İN ÖZEL VERSİYONU ve ÖDÜL TÖRENİYLE KUTLADI!

LÖSEV, 20. KURULUŞ YILINI “CANIM KARDEŞİM”İN ÖZEL VERSİYONU ve ÖDÜL TÖRENİYLE KUTLADI!

“CANIM KARDEŞİM”İN ÖZEL VERSİYONU ve ÖDÜL TÖRENİYLE KUTLADI!

LÖSEV, 20. kuruluş yılını ve lösemi tedavisinde 20 yılda ulaştıkları 92’lik başarı oranını, 7 Kasım Çarşamba akşamı Conrad İstanbul Bosphorus Hotel’de düzenlenen özel bir gala gecesiyle kutladı. Birce Akalay, Vahide Perçin, Altan Gördüm, Açelya Akkoyun, Ayşe Tolga, Sinem Güven, Sahrap Soysal, Günseli Kato, Ebru Korali, Kahraman Kıral, Tarık Akan’ın ailesi - Barış Üregül, Özgür Üregül, Yasemin Erkut, Özlem Üregül Akkaya, Canberk Akkaya ve Acun Günay’ın katıldığı gecede; Tarık Akan ile Halit Akçatepe’nin başrollerini paylaştığı Ertem Eğilmez imzalı unutulmaz “Canım Kardeşim” filminin LÖSEV’e özel versiyonu davetlilerle paylaşıldı. Gösterimin ardından gerçekleşen Üstün İnsanlar Ödül Töreni’nde ise bağışçılara ve basın sponsorlarına ödülleri takdim edildi.

 

1998’den bu yana yüzlerce çalışanı, on binlerce hastası, onların aileleri ve milyonlarca gönüllüsü ile kocaman bir aile olan LÖSEV (Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı), 20. yılını 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında özel bir gala gecesiyle kutladı. İş, cemiyet, sanat ve medya dünyasından önemli isimlerin katılımıyla gerçekleşen gala gecesinde; LÖSEV’in 20. kuruluş yılı için hazırlanan özel proje de davetlilerle paylaşıldı.

 

LÖSEV’in, geride bıraktığı 20 yılda lösemi tedavisinde kaydettiği başarılara dikkat çekmek amacıyla; merhum Ertem Eğilmez’in yönettiği, başrollerini merhum Tarık Akan ve merhum Halit Akçatepe’nin paylaştığı Arzu Film yapımı unutulmaz eseri “Canım Kardeşim” filminin LÖSEV’e özel bir versiyonu çekildi. Yönetmenliğini Bahadır Karataş’ın üstlendiği 5 dakikalık kısa filmde Akan’ın rolünü, büyük oğlu Barış Üregül canlandırdı. “Canım Kardeşim”in orijinal versiyonu; Tarık Akan ve Halit Akçatepe’nin, lösemi olan kardeşleri Kahraman’ın trajik hikâyesiyle yürekleri dağlıyor. Yıllardır “Onlar bizim gerçek kahramanlarımız” diyerek on binlerce hastasını hayata bağlayan LÖSEV ise; bu kısa filmle 92’ye ulaşan tedavi başarı oranına dikkat çekiyor ve artık mutlu sonların mümkün olduğunu tüm Türkiye ile paylaşmayı arzu ediyor. “Canım Kardeşim”in LÖSEV’e özel versiyonu, gecede davetlilere oldukça duygulu anlar yaşattı.

 

7 Kasım Çarşamba akşamı Conrad İstanbul Bosphorus Hotel’de düzenlenen gala gecesinde, kısa film gösteriminin ardından Üstün İnsanlar Ödülleri de sahiplerini buldu. LÖSEV’e katkıları dolayısıyla bağışçılara ve basın sponsorlarına anlamlı ödülleri takdim edildi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 12.11.2018 10:31
  • Perşembe 23.2 ° / 15 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 14.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.4 ° / 13.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.