Döşemealtı'nın ilk AVM'si kapılarını açtı

Döşemealtı'nın ilk Alışveriş Merkezi düzenlenen törenle açıldı. İdlip şehitleri için edilen dua ile yapılan açılışa ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Döşemealtı

Döşemealtı ilk Alışveriş Merkezi'ne kavuştu. Döşemealtı Bölgesi’nin en büyük ve en donanımlı, Antalya’nın ise sayılı alışveriş merkezleri arasında gösterilen Yeşilbayır Alışveriş Merkezi düzenlenen törenle açıldı.

Bölgenin ilk ve tek alışveriş merkezi konumundaki AVM’nin açılışına Döşemealtı Kaymakamı Cengiz Cantürk, Belediye Başkanı Turgay Genç, Belediye Meclis Üyeleri, siyasi partilerin temsilcileri Tahtakale AVM yöneticileri katıldı. Açılışta saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından şehitler için dua edildi.

Kaymakam Cengiz Cantürk, AVM'nin ilçeye hayırlı olmasını diledi. Belediye Başkanı Turgay Genç ise , "Döşemealtı bölgemizin, sosyal ve kültürel açıdan önemli bir eksiğini kapatacağını düşündüğümüz AVM’nin kazanılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 02.03.2020 21:11
  • Perşembe 20.1 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.