Duruluk ve sadeliği sevenler için

Cosentino’nun ultra kompakt yüzeyi Dekton’un ilhamını doğal taşların büyüsünden alan serisi Avant-Garde’20’de yer alan Helena, banyolarda aydınlık ve ferah bir görünüm isteyenlerin tercihi oluyor. Helena, göz alıcı parlaklığı v

Duruluk ve sadeliği sevenler için

Yenilikçi mimari yüzeylerin dünya lideri Cosentino’nun ultra kompakt yüzeyi Dekton’un Stonika Xgloss Collection’unda yer alan, üstün ve yenilikçi teknolojiyle geliştirilen Helena, bulutsu izleri andıran tasarımıyla banyoları hak ettiği sonsuzluğa kavuşturuyor. 

 

Parlaklığını kullanıcılara yansıtıyor

Oniks taşından ilham alarak tasarlanan ve taşın tüm özelliklerini taşıyan Helena, cam opaklığında büyüleyici bir güzellik sunuyor. Çatlak efekti verilmiş detaylarıyla beyaz ve grinin eşsiz tonlarını alanlara yansıtıyor. Zarif görüntüsüyle banyoların atmosferini yeniden şekillendiren yüzey, parlaklığını kullanıcılarına da yansıtıyor.

 

Duruluk ve sadeliği sevenler için

Duruluğu, yalınlığı ve bir o kadar da gösterişi sevenler için ideal bir seçenek olan yüzey, banyolarda yeni tasarımların yaratılmasına imkan tanıyor. Dekton Helena banyolarda zeminlerden duvarlara kadar her alanda rahat bir kullanım sunuyor.

 

 

Dekton Hakkında

Cosentino’nun ultrakompakt yüzey markası Dekton, hem iç mekan hem de dış mekanlar için mimari ve tasarım dünyasında küresel bir lider olma hedefiyle yaratılmış, yenilikçi bir yüzey kategorisidir. Dekton, cam, porselen malzemeler ile kuvars yüzeyleri üretmek için kullanılan hammaddelerin mükemmel bir karışımıdır. Dekton yüzeyi her türlü yüksek kalitede malzemeyi yeniden canlandırabilir. Geniş formatta (320 cm x 144 cm'ye kadar) ve farklı kalınlıklarda (0,8 cm, 1,2 cm ve 2 cm) üretilmektedir. UV ışınlarına, çizilmelere, lekelere, darbelere ve termal şoka karşı çok yüksek dirençli olan Dekton gözeneksiz yapısıyla sıvıları emmez. Dekton'a özgü bu üstün teknik özelliklerin tümü, Cosentino Group'un Ar-Ge departmanı tarafından özel olarak geliştirilen teknolojisi sayesinde hayata geçmektedir. Dekton, yenilikçi bir ultra sıkıştırma işlemi olan TSP teknolojisi ile üretilmiştir. Bu, Dekton'un tamamen devrim yaratan bir özelliğidir. Dayanıklı, bakımı kolay, zeminler, cepheler, duvar kaplamaları ve tezgahlar da dahil olmak üzere iç ve dış mekanlarda kullanım potansiyeline sahiptir. Prestijli mimar ve tasarımcı Daniel Libeskind, İber Yarımadası'ndaki tek çalışması olan "Beyond the Wall" tasarımında Dekton'u kullanmıştır. Dekton, cephe, zemin ve diğer kaplamalar gibi farklı alanlarda 40.000 m2'den fazla ürünün kullanıldığı "Movistar'ın Rafa Nadal Akademisi"nin sponsorluğunu üstleniyor. Dekton XGloss, 2016 Red Dot Ürün Tasarım Ödülü’nü kazanmıştır.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 02.05.2021 16:24
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 25.3 ° / 16.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.