Eğlenceli Programlar çocukları bekliyor.

Eğitimde 28 yılı geride bırakan Uğur Koleji, Haziran’ın ilk haftasında 3 aylık tatile giren öğrenciler için Florya kampüsünde eğlenceli ve eğitici bir program hazırladı. Kayıtların alınmaya başladığı programın ilk etabı 6 Temmu

Eğlenceli Programlar çocukları bekliyor.

Geçtiğimiz yıl 18 Eylül’de başlayan uzun eğitim ve öğretim maratonu 8 Haziran’da sona erdi ve öğrenciler yoğun bir sınav maratonunun ardından bekledikleri tatile başladı. Çocuklar için sadece derslerin öğretildiği bir kurum olmanın dışında günlerinin büyük bölümünü geçirdikleri yaşam alanı olma vizyonu ile hareket eden Uğur Koleji, birçok aktivitenin yer aldığı yaz okulu programı hazırladı.

 

Güne kahvaltı ile başlayacak olan öğrenciler, yaz okulu programında hem vücutlarını hem de zekalarını geliştirecek birbirinden eğlenceli aktivitelere katılacaklar. İngilizce konuşma, yüzme, beceri ve koordinasyon, art club ve drama, sinema, satranç, jimnastik, dans, basketbol, voleybol ve futbol gibi aktiviteler yaz okulu programında çocuklara yeni yetenekler kazandırırken var olan yeteneklerini de geliştirme imkanı sağlayacak.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 26.06.2018 15:44
  • Perşembe 23.2 ° / 15 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 14.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.4 ° / 13.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.