Fal severler müjde

Fal severler 9 günde 19 milyon kahve falı baktırdı. Kaave kullanıcıları, 60 milyon Türk kahvesi fincanı fotoğrafı gönderdi

Fal severler müjde

 

Milyonlarca fal severi mutlu eden mobil fal uygulaması Kaave, sevilen karakterleri, keyifli yorumları ve sürpriz uygulamaları ile Kurban Bayramı’nda da kullanıcılarını yalnız bırakmadı.  Kaave, sadece 9 günlük süre zarfında kullanıcılarından gelen 19 milyon falı yorumladı. Falcı Bacı ve arkadaşlarına, 60 milyon Türk kahvesi fincanı fotoğrafı gönderildi.Mobil aplikasyon dünyasında gelişmiş yapay zeka ve canlı yorumcuların bir arada bulunduğu tek eğlence uygulaması Kaave, yenilikleriyle kullanıcılarının yanında olmaya devam ediyor.

2011 yılından bu yana eğlence kategorisinde global mobil uygulamalar üreten Kaave’nin kurucu ortağı Selin Sağol Sade, 17-25 Temmuz tarihlerini kapsayan 9 günlük bayram tatilinde 19 milyon  kahve falı bakıldığını, Kaave uygulamasına yoğun bir ilgi gösterildiğini belirtti: Kaave, Kurban Bayramı tatili boyunca,  kullanıcılarımızın kahve keyiflerini artırmaya devam etti. Bayramda uygulamamız üzerinden 19 milyon kahve falı yorumlandı. Tatilde motivasyon artırıcı eğlenceli aktivitelere yönelen kullanıcılar uygulamaya  60 milyon Türk kahvesi fincanı fotoğrafı gönderdi. Daha çok fal baktırmak isteyen kullanıcılar ise telefonlarını salla kazan özelliği ile sürpriz hediyeler kazanmak için 2 milyon saniye boyunca salladı.”

Yeni mini oyun lanse edildi

Bayram haftasında lanse edilmesine rağmen mini oyun “Falcı Bacı’nın Bahçesi”nde 250 bin bölüm tamamlanırken, 5 milyon çiçek eşleştirildi. Kullanıcılar, mini oyunda toplam 20 milyon saniye geçirdi.

 

Bugüne kadar 45 milyon kez indirilen ve 1,5 milyar fal yorumlayan Kaave, Android ve iOS platformlarında aylık 5 milyondan fazla aktif kullanıcıya sahip.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 29.08.2021 01:47
  • Cuma 21.6 ° / 14.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.4 ° / 13.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 12.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.