Geri dönüşümlü seri

Eczacıbaşı Profesyonel’den doğa dostu yeni seri: Selpak Professional Essential Geri dönüşümlü seri ile EDT sektörüne yeni bir soluk gelecek

Geri dönüşümlü seri

Ev dışı tüketim sektörüne yönelik çözümler sunan Eczacıbaşı Profesyonel, Selpak Professional markası ile geri dönüşümlü ürünleri sektöre kazandıran yeni bir seriyi hayata geçirdi. Doğa dostu Essential serisinin geri dönüşümlü ürünleri yüzde 80 geri dönüşümlü kağıtlar ile üretiliyor. 

Üstün kalite akıllı seçim mottosu ile ev dışı tüketim sektöründe tercih edilen Selpak Professional, sürdürülebilirlik planları doğrultusunda geri dönüşümlü ürün serisi ile sektöre çevreci bir yaklaşım getiriyor. Ülkemiz genelinde başlatılan doğa dostu çalışmaları destekleyen Selpak Professional, Essential serisi ile işletmelere daha az enerji ve daha az su harcanarak üretilen ürünler sunuyor.

Essential doğanın renklerini ürünlerine yansıtıyor

Essential ürün serisi jumbo havlu, z katlama dispenser havlu, sensörlü dispenser havlu ve peçete ürünlerinde daha az ağaç kullanımı sağlıyor. Geri dönüşümlü kağıttan üretilen Essential serisinde, kağıt renkleri yeni üretim uygulamasına bağlı olarak doğanın renklerini yansıtıyor.

Doğa dostu Essential serisinin geri dönüşümlü ürünleri, yüzde 80 geri dönüşümlü kağıttan üretiliyor. Essential serisi, çevreye duyarlı işletmeler için etkili bir alternatif oluyor.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 03.03.2019 01:33
  • Cumartesi 18.4 ° / 13.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 12.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 22.7 ° / 13.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.