İbradı’da 20 yıllık sorun çözüldü

Antalya Büyükşehir Belediyesi İbradı ilçesi Aşağı Mahallesi’nde yağmur suyu ve kanalizasyon çalışması gerçekleştirdi. Her yağmurda evlerini su basan bölge halkının bu çalışmayla 20 yıllık sorunları kalıcı olarak çözüldü.

İbradı’da 20 yıllık sorun çözüldü

İbradı Aşağı Mahallesi Zühtü Koçak Caddesi’nde Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü İbradı Şubesi ekipleri tarafından yağmur suyu çalışması ve kanalizasyon baca temizliği yapıldı. Sağlık ocağı ve kaymakamlık konutunun bulunduğu sokakların yağmur suyunun toplanıp uzaklaştırılması için başlatılan çalışma tamamlandı. Çalışma kapsamında yağmur suyu kanalı, 8 adet 100x47 yağmur suyu ızgarası, 400’lük koruge borularla 12 metre yağmur suyu hattı ve 2 adet yağmur suyu kaptajı imal edildi.

ARTIK SU BASMAYACAK

20 yıldır yaşadıkların sorunun çözüme kavuşmasından duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri, “Evlerimizin bodrum katlarını her sene kış aylarında su basıyordu. Bu çalışma ile sıkıntımız sona erecek” dedi. Vatandaşlar sorunu kalıcı şekilde çözen Antalya Büyükşehir Belediyesi ve ASAT Genel Müdürlüğü’ne teşekkürlerini ilettiler.

                                                                                                                                                           


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 22.02.2021 20:49
  • Salı 25.5 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.5 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Perşembe 23.2 ° / 15 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.