Kaliteli Eğitim Her Çocuğun Hakkı

Bahçeşehir Koleji Mimaroba Kampüsü eğitime verdiği önemle dikkat çekiyor.

Kaliteli Eğitim Her Çocuğun Hakkı

Bahçeşehir Koleji Mimaroba Kampüsü eğitime verdiği önemle dikkat çekiyor. Okul Müdürü Tayfun Şimşek," Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel'in 'kaliteli eğitim her çocuğun hakkıdır' ilkesinden yola çıkarak, güzel ilçemize Bahçeşehir Koleji açmış ve 21.yüzyılın bilim temelli öğrencilerinin yetişmesine büyük katkı sağlamıştır. Kurumsal değerleri yenilikçilik, süreklilik, topluma değer katma, liderlik ve dünya vatandaşlığı hedefi olan yaklaşımlarıyla, itici güç olarak yaşadığımız toplumun değerlerine de sahip olan bireyler yetiştirmek adına öncü bir kurum olmuştur" diye konuştu. 

Silivri yolu üzerinde Mimaroba Muratçeşme Mahallesine inşa edilen kampüs faaliyetleriyle ve her geçen gün artan talep oranıyla Büyükçekmece Milli Eğitimine de güç katmaya devam ediyor. 21. yüzyılın yabancı dili sayılan STEMA laboratuarları ile spora, sanata ve kültüre verdiği önemle, saygılı dünya vatandaşları yetiştirmeyi amaçlıyor. 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 25.04.2018 15:45
  • Perşembe 20.1 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.