Lezzetli ve serin bir yaz

Kahve tutkunları için mevsim fark etmiyor. Yağmurlu günlerde kitap eşliğinde yudumlanan kahve, sıcak havalarda ise en soğuk hali ile serinletiyor. Farmasi’nin kahve tutkunlarına özel geliştirdiği NutriCoffee Hindiba Kahve de yaz kış demede

Lezzetli ve serin bir yaz

Dünya üzerinde en çok tüketilen içeceklerin başında kahve geliyor. Güne kahvesiz başlayamayanlar, içmeden kafasını toplayamayanlar için adeta bir kültür haline gelen kahve, çeşitleriyle de her kesime hitap ediyor. Farmasi NutriCoffee Hindiba Kahve tüm kış boyunca lezzetiyle size eşlik ederken bu sıcak yaz günlerinde de damağınızda muhteşem bir tat bırakıyor.

 

Kahvede Hindiba aroması

Farmasi kahve keyfini doğanın cömert bitkilerinden Hindiba ile taçlandırıyor. Hindiba metobolizma için önemli bir probiyotik kaynağı olan inülin içeriyor. Farmasi bu mucizevi bitkiyi kahve lezzeti ile birleştiriyor ve kahve sevenlerin beğenisine sunuyor. Hindiba kökünden elde edilerek üretilen Farmasi NutriCoffee Hindiba Kahve içimi kolay ve metobolizma dostu olmasıyla dikkat çekiyor.

 

Kahve ile dondurmanın mükemmel uyumu

Yaz aylarının sıcak günlerinde kahve tadından vazgeçemeyen ama aynı anda serinlemek isteyenler için Farmasi, NutriCoffee Hindiba Kahve ile evde pratik bir şekilde hazırlayabileceğiniz lezzetli bir tarif veriyor. Dilediğiniz dondurma çeşidi ile hazırlayabileceğiniz bu tarif kahve keyfinize bambaşka bir boyut kazandırıyor.

 

Dordurmalı NutriCoffee

 

Malzemeler:

1 veya 2 tatlı kaşığı NutriCoffee

1 su bardağı soğuk süt

1 tatlı kaşığı kakao

1 top çikolatalı dondurma

1 top vanilyalı dondurma

 

Hazırlanışı:

1 veya 2 tatlı kaşığı NutriCoffee’i miksere koyun. Üzerine soğuk sütü ilave edin. Kakao, çikolatalı ve vanilyalı dondurmaları da ekleyin. Tüm malzemeleri mikserde 30 saniye karıştırın. Servis etmeden önce buz da ekleyebilirsiniz.

Afiyet olsun

 

Farmasi Nutriplus NutriCoffee Hindiba Kahve katalog fiyatı: 25,99 TL

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Anahtar Kelimeler: Lezzetli ve serin bir yaz
Tarih: 31.08.2018 14:55
  • Salı 25.5 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.5 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Perşembe 23.2 ° / 15 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.