Nakliyeciler Geri Vites Atmadı

Gerçekleştirilen 6. Olağan genel Kurulda iki liste arasında yaşanan heyecanlı rekabetin ardından yine beklenen oldu.

Nakliyeciler Geri Vites Atmadı

Nakliyeciler Geri Vites Atmadı

Gerçekleştirilen 6. Olağan genel Kurulda iki liste arasında yaşanan heyecanlı rekabetin ardından yine beklenen oldu.

Güner, Güven Tazeledi

Beylikdüzü’nde gerçekleştirilen Marmara Nakliyeciler Derneğinin 6. Olağan Genel Kurulunda iki listenin yarışmasıyla oluşan kıyasıya rekabetin galibi Tevfik Güner oldu. Adnan Gülbay'ın da adaylığını koyduğu kurulda güven tazeleyen Güner, ezici oy çokluğuyla yeniden başkan seçildi. Toplam 53 oyun kullanıldığı olağan genel kurulda Gülbay, 14 oy alırken, Güner, 39 oy aldı.

6. olağan genel kurul açılış konuşması yapan dernek genel sekreteri Cemal Er; "Derneğimizin 6. Olağan Genel Kuruluna yapıyoruz ve hayırlara vesile olmasını diliyorum. Kurulumuza katılan meslektaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Güner, Biz Kimseyi Ötekileştirmedik

Genel kurulda vaatlerden çok sorunlara değinen ve işsizlik diye bir şey yok ben çalıştıracak adam bulamıyorum deyip İŞKUR’a seslenen Güner; "Biz kimseyi ötekileştirmedik, her esnafın yanında olduk ve bütün esnafı kucakladık. Bugün bu seçimde Ambarlı esnafına kim faydalı olacaksa Cenabı Allah başkanlığı ona nasip etsin.

Uluslararası Sermaye Bizi Yemeye Çalışıyor

Biz nakliyeci esnaflar olarak birçok sorun yaşıyoruz ve bu sorunları saatlerce anlatsak bitmez fakat ben bir kaç tanesinin üzerinde duracağım. Limanlarda bos konteynır bulamıyoruz, park alanı sıkıntısı çekiyoruz, uluslararası sermaye bizi yemeye çalışıyor. Biz ambarlı esnafı ve Marmara nakliyeciler birliği olarak daima birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız.

İki Bin Eleman Bulsun Hepsine İş, Aş Vereceğim

En büyük sorunlarımızın basında eleman sıkıntısı geliyor. Ben bu ülkede işsizlik olduğuna inanmıyorum çünkü çalıştıracak adam bulamıyorum. Araçlarımız boş, çalıştıramıyoruz, şoför sıkıntısı çekiyoruz. Bu ülkede muhalefet ve bazı kurumlar on milyon işsiz olduğunu, insanların iş bulamadıkları için aç olduklarını savunuyorlar. Bunların hepsi yalan, ben bu söylenenlere tamamen karşıyım. İnsanlar iş beğenmiyor, kolay yoldan para kazanmayı istiyorlar. İşsiz bir insan, ihtiyacı olan bir insan ne olursa olsun ekmeğini taştan çıkarır yine kazanır, biz insanlara iş beğendiremiyoruz. İki bin tane şoföre ihtiyacım var şuan. Buradan İŞKUR’ sesleniyorum bana iki bin tane eleman bulsun hepsine iş, aş vereceğim" şeklinde konuştu.

 

Güner, Burada Kazanan Ambarlı Esnafı

Kurulda gerçekleştirilen secimde neredeyse oyların hepsini alan ve seçim sonrası konuşmasını yapan Güner; "Adnan kardeşim gerek dernekte gerekse sosyal yaşamında daima benim kardeşimdir ve dün olduğu gibi bugünde bizimle beraber olacak ve birlikte yürüyecektir. Kendisine başarılar diliyorum. Burada kimse galip veya mağlup değil, bugün burada kazanan ambarlı esnafı ve Marmara Nakliyeciler Derneği oldu. Dernek olarak her zaman daha güçlü olacağız ve daha güçlü işlere imza atacağız. Katılan herkese teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Karpar, Yeni Yönetim Farkını Ortaya Koyacak

Genel kurulda denetim kurulu başkanı seçilen Hasan Kapar; "6. Olağan genel kurulumuzu gayet sakin, güzel ama bir o kadarda heyecanlı bir şekilde gerçekleştirdik. Bu bizim kuruluş surecimizden bu yana olan en katılımlı, heyecanlı ve ilk defa rakibinde olduğu bir seçim oldu. Tevfik Güner başkanlığındaki listede denetim kurulu başkanı seçildim. Bu yeni yönetim bir önceki yönetim içerisinden bir kaç arkadaşın değişmesiyle oluştu. Önümüzdeki dönem ile ilgili çok ciddi ve güzel projelerimiz var. Yeni yönetimin çok güzel islere imza atacağına ve farkını ortaya koyacağına inanıyorum. Bunu zamanla dernekte ki tüm arkadaşlarımız da görecektir. Herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Görev Dağılımı Yapıldı

Gerçekleştirilen genel kuruldan sonra ilk toplantısını yapan yönetim görev dağılımını yaptı. Buna göre; Başkanlığa yeniden Tevfik Güner, Başkan Yardımcılığına Şahin Kahraman, Aydın Totik, Mücahit Karakaş, genel sekreterliğe Cemal Er, muhasipliğe Nuri Kaptan, yönetim kurulu üyesi Halil Kanat, İlhan Atalay, yönetim kurulu sekreter üyeliğine M. Kemal Kâhya seçildi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 07.09.2021 18:37
  • Perşembe 20.1 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.