Öğrenciler Eyüpsultan'ı gezdi

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın vizyon programlarından biri olan Eyüpsultan Tarihi Merkez Alan Yönetimi (ESTAM) kapsamında alanında uzman rehberlerimiz Eyüpsultan'ı gezdirerek gelen misafirlere oldukça güzel bir deneyim yaşatıyo

Öğrenciler Eyüpsultan

Uzman rehberler Eyüpsultan'ın zengin kültürel ve tarihi mirasını ESTAM'ın hazırladığı gezi rota ve haritalarıyla ziyaretçilere tanıtıyor.

 

Türkiye Belediyeler Birliği'nin yerel yönetimleri uluslararası platformlarda tanıtmak için LocalINTERNational adı altında düzenlediği staj programında çeşitli ülkelerden gelen öğrenciler Eyüpsultan Belediyesi'ni ziyaret etti.

 

Yapılan bir dizi ziyaretlerin ardından öğrenciler alanında uzman rehberlerimiz eşliğinde Eyüpsultan'ın manevi atmosferinde yolculuğa çıktı.

 

25 ÜLKEDEN 37 ÖĞRENCİ EYÜPSULTAN'I GEZDİ

 

Program kapsamında gelen 25 farklı ülkeden ( Arnavutluk, Azerbaycan, Bosna-Hersek, Endonezya, Gambiya, Hindistan, Kazakistan, Karadağ, Kenya, Kırgızistan, Lübnan, Macaristan, Malezya, Mısır, Moğolistan, Pakistan, Polonya, Romanya, Singapur, Somali, Sudan, Tacikistan, Tanzanya, Komorlar, Filistin) gelen 37 öğrenci, Eyüpsultan rehblerleri eşliğinde Eyüpsultan ve çevresindeki tarihi eserleri ve önemli şahsiyetlerin kabirlerini ziyaret ettiler. Tarihi yapılar hakkında detaylı bilgiler aldılar.

 

Gelen misafirler Eyüpsultan Hazretlerinin kabri başında dualarını ettikten sonra Pierre Loti tepesini gezerek geziyi noktaladılar


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 15.08.2018 11:59
  • Perşembe 20.1 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.