ÖĞRENCİLERDE TABLET SEVİNCİ

Başkan Genç, ihtiyaç sahibi öğrencilere tablet ve internet paketi dağıttı

ÖĞRENCİLERDE TABLET SEVİNCİ

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Koronavirüs (COVİD-19) salgını sürecinde tablet ve interneti olmadığı için uzaktan eğitime katılamayan öğrencilere tablet ve internet paketi dağıttı.

İLK ETAPTA 100 BİLGİSAYAR

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç,  2020-2021 eğitim öğretim yılının başlamasının ardından uzaktan eğitim alan ancak maddi imkânsızlıklar nedeniyle tablet bilgisayarı ve interneti olmayan öğrencilerin tespit edilmesi talimatını verdi. Nar masa ekipleri ilçenin dört bir yanından gelen başvuruları tek tek incelemeye aldı. İlk etapta alınan 100 tablet ve internet paketi Döşemealtı Belediyesi Nar Masa ekipleri tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi öğrencilere teslim edilmeye başlanırken, yapılan başvuruların inceleme ve değerlendirmelerinin sürdüğü bildirildi. Öğrencilerin daha fazla eğitimden geri kalmamaları için hemen dağıtımına başlanan tabletler ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaşmaya başladı.

GÖZLERİNDEKİ IŞIK EN BÜYÜK KAZANCIMIZ

Başkan Turgay Genç,  uzaktan eğitim sistemi EBA’ya giremeyen öğrencilere tablet ve internet paketlerinin dağıtımına katıldı. Öğrencilere kendi elleriyle tabletlerini hediye eden Genç, hem öğrencilerle,   hem de aileleriyle sohbet etti. Uzaktan eğitimde hiçbir öğrencinin eğitim-öğretiminden mahrum kalmaması için çalışmalar yaptıklarına değinen Turgay Genç, “Ailelerinin maddi imkânsızlıkları nedeniyle evlerinde interneti ve tablet bilgisayarı olmayan öğrencimiz kalmasın istiyoruz. Bunun için ekiplerimiz sürekli saha çalışması yapıyor. Bizde Meclisimizden aldığımız kararla ilk etapta acil ihtiyaç sahibi olan öğrencilerimize hemen tablet ve internetlerini dağıtıyoruz. Çocuklarımızın gözündeki mutluluk ve ışık bizim en büyük kazancımız” dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 21.10.2020 18:05
  • Cuma 21.6 ° / 14.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.4 ° / 13.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 12.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.