Özel Kuzey Okullarında 29 Ekim coşkusu

Cumhuriyetin 95. Kuruluş yılı münasebetiyle düzenlenen coşku dolu törende bir araya gelen Özel Kuzey Okulları Bulancak kampüsü öğrencileri fark yarattı.

Özel Kuzey Okullarında 29 Ekim coşkusu

Marşlar, şiirler, kompozisyonlar ile konferans salonunda coşku eksik olmadı.

Bir ağızdan söylenen marşlara eşlik eden eğitimciler ise eğitimin yalnızca sınıflarda olmadığının bir göstergesi oldu. Heyecanın dorukta yaşandığı etkinliğe, Edebiyat Öğretmeni Onur Ayhan Yavuz ile hazırlanan öğrenciler uzun süre ayakta alkışlandı.

Özel Kuzey okulu öğrencileri, Cumhuriyetin 95'inci yılı şerefine hazırladığı "Cumhuriyet Oratoryosu" ile gönülleri fethetti.

 

Öğrenciler;  “Çok iyi bilinmesini isteriz ki, her geçen gün dünyamız,  beklentilerimiz ve sistemler değişiyor. Ama biz ne olursa olsun tek bir şeyden asla vazgeçmeyeceğiz. Amacımız; Atatürk'ün bize işaret etmiş olduğu muasır medeniyet hedefine ulaşmaktır. Cumhuriyet'in 95. yılında bizi bağımsızlığa kavuşturan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve yol arkadaşlarını gururla, minnetle ve saygıyla anıyoruz" mesajı verdiler.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 30.10.2018 16:08
  • Cumartesi 18.4 ° / 13.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 12.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 22.7 ° / 13.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.