Pınar Protein’den Bir İlk Daha:

Türkiye’de süt sektörünün kurucusu Pınar Süt; geçtiğimiz yıl Türkiye’nin beğenisine sunduğu ve büyük ilgi gören ürünü Pınar Protein ile yepyeni bir kampanyaya imza attı. Sanatın büyüleyici dünyası ile sokak kültürünü bir

Pınar Protein’den Bir İlk Daha:

Dünya gıda ve beslenme trendlerini yakından takip eden Pınar Süt’ün yeni bir kategori oluşturarak tüketicilerin beğenisine sunduğu Pınar Protein, Vanilya Aromalı ve Kakaolu çeşitlerinden sonra Yer Fıstığı & Muz Aromalı ve Çilekliiki yeni ürünüyle pazara yenilikler sunmaya devam ediyor.

 

Yeni ürünlerin yanı sıra özel tasarım ambalajların tanıtıldığı yeni reklam filmi 5PCA’nn imzasını taşıyor. Reklam filminin yönetmenliğini üstlenen Fatih Sinan Şimşek aynı zamanda yeni ambalaj tasarımında da yaratıcılığını ortaya koyuyor. Pınar Protein Orkestrası’nın bir araya gelerek canlı olarak kaydettiği Handel’in Sarabande eseri reklam filminde heyecanı üst seviyelere taşıyor. Reklamda yeni ambalaj tasarımlarının oluşum aşamasına klasik müzik eşlik ederken, paketlerin ortaya çıkmasıyla birlikte dinamizmi artıran punk rock çıkışı reklam filminin coşkusunu ikiye katlıyor.

 

Sporun dinamizmini sokak sanatının coşkusuyla birleştiren Protein Sanatı Kampanyası’nın yeni reklam filmini aşağıdaki link üzerinden izleyebilirsiniz.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 06.08.2018 16:21
  • Cumartesi 18.4 ° / 13.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 12.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 22.7 ° / 13.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.