Project: Aloft Star – Bir Yıldız Aranıyor

Marriott International’ın müzikseverlere ve müzisyenlere hitap eden markası Aloft Hotels, müzik odaklı eğlencede dünya lideri olan Universal Music Group’un (UMG) marka strateji birimi Universal Music Group & Brands (UMG&B) ile birlikte sanatç

Project: Aloft Star – Bir Yıldız Aranıyor

13 Ağustos 2018 Pazartesi günü başlayan “Project: Aloft Star Europe 2018” yarışması, UMG&B ile Marriott International’ın türünün ilk örneği olan ve çıkış yapan yetenekleri geliştirmeye de odaklanan küresel işbirliğinin bir parçasını oluşturuyor. Yüksek hedefleri olan sanatçılar, değerlendirilmek üzere orijinal bir şarkı göndermeye davet ediliyor. Müzisyenler, aşağıdakileri içeren bir ödülü kazanma şansı için yarışmaya katılabiliyor:

 

  • UMG’nin prestijli müzik markalarından biri aracılığıyla kendi single’ını yayınlama
  • Single ile birlikte bir müzik videosunun prodüksiyonu
  • UMG’nin rakipsiz yöneticilerinden A&R (sanatçı ve repertuar) mentorluğu

 

Duşların Süper Starları için Ses Kayıt Kabinleri

 

Normalde ses yeteneklerini duşta şarkı söylemekle sınırlı tutmayı tercih eden misafirler için Project: Aloft Star 2018 süresince Avrupa'daki seçili otellerdeki özel odalara yerleştirilmiş en ileri teknoloji ürünü ses kayıt kabinlerine girme şansı sunulacak. Kabinler, duşta şarkı söyleme deneyimini taklit ederek odanın akustiğinden tam anlamıyla yararlanırken şarkı söylemek, kaydetmek, dinlemek ya da paylaşmak için kullanılabilecek su geçirmez stüdyo ekipmanları ile tam donatılmış olarak geliyor. Londra, Brüksel, Münih ve Kiev'deki Aloft otellerinde kalan misafirler, Project: Aloft Star 2018 yarışmasına denk gelen tarihlerdeki konaklamalarında bu özel “duş stüdyolarına” erişebilecekler.

 

 

Project: Aloft Star Avrupa 2018 Yarışması ile ilgili detaylı bilgi

 

  • 3 Eylül 2018’e kadar, Aloft Hotels'in bulunduğu Avrupa ülkelerinden (İngiltere, Belçika, Almanya, Türkiye ve Ukrayna) bir anlaşması olmayan müzik grupları ve sanatçılar bir fotoğrafla birlikte orijinal bir şarkıyı (video formatında) UMG ve Aloft Otellerinden bir jüri tarafından değerlendirilmek üzere Projectaloftstareu.dja.comsitesine yüklemeye davet ediliyor.
  • Başvuru kapandıktan sonra, jüri beş ülkenin her birinden 20 grup/sanatçıyı kısa listeye alacak.
  • 31 Ağustos'tan 11 Eylül'e kadar beş katılımcı ülkede halk bölgelerindeki sevdikleri performans için oy verecek. Her kişiye, halk oylaması boyunca günde bir kez oy kullanma şansı verilecek.
  • Halk oylamasının ardından her bölgede en yüksek oyu alan ilk üç performans yarı final aşamasına ilerleyecek. Daha sonra her bölgede yerel müzik uzmanlarından oluşan bir jüri, 15 Kasım'daki büyük finalde ülkelerini temsil edecek kazananı seçecek.
  • Beş finalist 15 Kasım'da Aloft Münih'teki Project: Aloft Star Avrupa Finalinde bir performans sunacak. Kazanan daha sonra, Sanatçı Elçisi JP Cooper ve geçen yılın kazananı Kris Evans’ın da aralarında bulunduğu jüri tarafından belirlenecek.

Dört bölgedeki yarışmalar ve katılım hakkında detaylı bilgi için lütfen alofthotels.comsitesini ziyaret edin.

 

Katılım Şartları

  • Katılımcılar en 18 yaşında veya daha büyük olmalıdır
  • Başvurular değerlendirilmek üzere 03/09/2018 günü saat 23:59'a kadar platforma yüklenmelidir.
  • Her hangi bir satın alma gerekmemektedir
  • Hüküm ve şartların tamamı için bakınız: Projectaloftstareu.dja.com

 

Aloft – Müzikseverlerin ve Müzisyenlerin Oteli

Dünyanın her yanındaki tüm Aloft otellerindeki W XYZ® barlarında markanın Live At Aloft Hotels müzik programının bir parçası olarak geleceğin yerel yetenekleriyle canlı müzik akşamları düzenleniyor.

Aloft Hotels, hareketli müzik destinasyonlarında turneye çıkan müzisyenleri özel sanatçı indirimleriyle ağırlıyor ve W XYZ® Bar'ı ücretsiz bir performans alanı olarak kullanma fırsatı veriyor. Ayrıca konser sonrası gece geç saatlerde yemek yenebilecek yerlerden yakındaki uygun fiyatlı kayıt stüdyolarına ve nereden gitar teli satın alınabileceğine kadar her türlü bilgiyi içeren bir müzisyen rehberi sunuyor.


Tarih: 29.08.2018 17:39
  • Cumartesi 26 ° / 16.3 ° Güneşli
  • Pazar 27.3 ° / 16.7 ° Güneşli
  • Pazartesi 27.6 ° / 18.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.