Şeflere yaratıcı ve eğlenceli bir alan

Bonna, dünyaca ünlü tasarım stüdyosuyla işbirliği yaptı

Şeflere yaratıcı ve eğlenceli bir alan

Asya kültürünü koleksiyona dönüştüren bir tasarım öyküsü

 

Avrupa'da son 30 yılın en başarılı ürün tasarımcılarından biri olarak gösterilen seramik sanatçısı Robin Levien, sunumları sanata dönüştüren Bonna için Uzak Doğu’nun çeşitliliğinden ilham aldığı bir koleksiyona imza attı. Robin Levien’in baş tasarımcısı olduğu, dünyaca ünlü tasarım stüdyosu Studio Levien ile iş birliği kapsamında hayata geçirilen koleksiyon, yaratıcı ve özgün tasarımıyla Bonna’nın fark yaratan çizgisini bir adım öteye taşıyor.

Yenilikçi tasarımlarıyla dünya çapında beğeni kazanan İngiliz seramik tasarımcısı Robin Levien, çağdaş tasarım anlayışıyla örtüşen bir marka olarak nitelendirdiği Bonna için East koleksiyonunu tasarladı. Asya yemek kültürlerine yönelik kapsamlı araştırmalar üzerine inşa edilen koleksiyon, ilhamını da Asya’nın zengin mutfağından, güzel şekillerin eklektik bir karışımının bir araya geldiği Japon masasından alıyor.

 

Şeflere yaratıcı ve eğlenceli bir alan yaratıyor

Temeli Asya mutfağının önemli bir parçası olan pirincin servis edilmesine dayanan koleksiyon, sahip olduğu çok yönlülüğüyle hem yiyeceklerin hem de bireysel porsiyonların paylaşımı için çözümler sağlıyor. Zengin ürün kombinasyonu Asya mutfağının çeşitliliğini karşılarken, şeflere yaratıcı ve eğlenceli olanaklar yaratıyor. Koleksiyonun parçaları, yiyeceklerin çiçek sunumlarını oluşturmak üzere üst üste yerleştirilebiliyor.

 

Sadece Asya mutfağında değil küçük porsiyonun kullanıldığı tüm dünya mutfaklarında rahatlıkla yer alabilecek East, şeflerin sunumlarına neşe katarak, keyifli deneyimler elde edilmesi sağlayacak.

 

Robin Levien Kimdir?

Robin Levien, eşi / ortağı Patricia Stainton ile birlikte 1999 yılında kurduğu Londra tasarım şirketi Studio Levien'in kurucu ortağıdır. Avrupa'nın son otuz yılın en başarılı ürün tasarımcılarından biridir, yenilikçi tasarımları uluslararası beğeni ve ticari başarı çekmeye devam etmektedir.

 

Bonna Hakkında

Bonna, kuruluşu 1983 yılına dayanan Türkiye’nin köklü markalarından Kar Porselen’in otel/restoran/kafe sektörüne yenilikçi çözümleri sunmak amacıyla 2014 yılında hayata

geçirdiği HoReCa markasıdır. Günümüzde Kocaeli/Çayırova ve Bilecik/Pazaryeri’ndeki 2 tesisiyle yıllık toplam 30 milyon parça ürünü Türkiye ve 6 kıtadaki 79 ülkede sektör profesyonelleriyle buluşturmaktadır. Yeme içme endüstrisinin bir paydaşı olarak tüm dünyada masa üzeri kategorisinde otel, restaurant ve catering ortakları için yenilikçi ve özgün ürünler üretmekte ve pazarlamaktadır. Farklı ihtiyaçlara uygun kişiselleştirilmiş ürün ve çözümleri sunmaktadır. https://bonna.com.tr/


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 23.02.2021 00:47
  • Çarşamba 27.4 ° / 18.2 ° Güneşli
  • Perşembe 24.3 ° / 16.4 ° false
  • Cuma 24.9 ° / 16.2 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.