Serkan Küçükkuru’dan Yeni Yıl Mesajı

İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru’dan Yeni Yıl Mesajı

Serkan Küçükkuru’dan Yeni Yıl Mesajı

İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru  yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Başkan Küçükkuru yeni yıl dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında; “2021 yılının başta ülkemize, ilçemize ve tüm insanlığa, barış ve huzur getirmesini diledi.”

İbradı  Belediye Başkanı Küçükkuru mesajında şu ifadelere yer verdi “Yeni bir yıl, yeni bir başlangıç, yeni umutlar demektir. Her yeni yıl, canlanan umutların, özlemlerin, beklentilerin, mutlu yarınların habercisidir. Milletçe, üzüntü ve sevinçlerle dolu bir yıla daha veda edip, umut ve beklentilerle dolu yeni bir yıla girmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Yeni yılda, huzura ve mutluluğa olan umudumuzu tazeleyerek, beklentilerimize ulaşmak için çok çalışıp başta kamu kurum ve kuruluşlar olmak üzere, sivil toplum kuruluşları ve toplumun tüm kesimleriyle el ele vererek İbradı’nın gelişmesi ve kalkınmasını sağlayacak çalışmaları yapmak en önemli hedefimiz olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle 2021 yılının başta ülkemize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur, mutluluk ve aydınlık günler getirmesi dileğiyle, tüm hemşerilerimizin yeni yılını kutluyor; ailesi, yakınları ve sevenleriyle birlikte nice güzel yıllara erişmelerini diliyorum.”


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 30.12.2020 20:45
  • Cumartesi 18.4 ° / 13.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 12.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 22.7 ° / 13.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.