Toprak Sergen’in sesinden Küçük Prens

Küçük Prens, Toprak Sergen’in sesi ile yeniden hayat buluyor

Toprak Sergen’in sesinden Küçük Prens

Hayata dair verdiği derin mesajları sade ve akıcı dili ile kalplere nüfuz eden Küçük Prens, Audioteka’da dinleyiciler ile buluşuyor. Hem yetişkinlere hem de çocuklara hitap eden hikâye ünlü tiyatro oyuncusu ve seslendirme sanatçısı Toprak Sergen’in etkileyici sesi ile kitapseverler ile bir araya geliyor. 

Ulusal ve uluslararası olmak üzere 2500'ten fazla sesli içeriğe ev sahipliği yapan sesli kitap arşivi Audioteka, edebiyat dünyasının birbirinden değerli eserlerini kitapseverlerle buluşturmaya devam ediyor. 1942 yılında Antoine de Saint-Euxpery tarafından yazılan ve Fransa'da "20. Yüzyılın En İyi Kitabı" olarak seçilen Küçük Prens, Toprak Sergen’in seslendirmesi ile dinleyicileri çarpıcı bir hikâyeyle buluşturuyor. 

Bir çocuğun gözünden, büyüklerin dünyasına yolculuk…

Kendi galaksisinde, tek bir gül ile yaşayan ve başka galaksileri gezmek için gülünü tek başına bırakıp yolculuk yapmaya başlayan Küçük Prens, yolculuğu boyunca bir çocuğun gözünden büyüklerin dünyasını aktarıyor.  Büyümenin insanların davranışları üzerindeki etkilerine odaklanan hikâye, 7’den 70’e herkese hitap ediyor.

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 02.05.2021 15:36
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 25.3 ° / 16.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.