Tüm Ailenin Yeni Eğlencesi Tanıtıldı

03 Ağustos 2018 – Samsung Electronics, aile bireylerini hem evde hem de yolculuklarda eğlendirecek, gelişmiş ses ve görüntü özellikleriyle dikkat çeken yeni Samsung Galaxy Tab A 10.5’’ tabletini piyasaya sürdü. Samsung'un SmartThings gibi

Tüm Ailenin Yeni Eğlencesi Tanıtıldı

Aile bireyleri daha incelen[2] çerçeve ile benzersiz bir ekran-gövde oranına kavuşan 10.5 inç ekranlı Galaxy Tab A 10.5" tabletle film izleyebilecek, müzik dinleyebilecek veya internette gezinebilecek.Tabletin her bir köşesinde yer alan Dolby Atmos® destekli dört adet hoparlörü sayesinde mobil eğlence deneyimi kullanıcıyı tam anlamıyla çevreleyecek.
 

Samsung Galaxy Tab A 10.5’’ ebeveynlere içeriği yönetme ve Çocuk Modu ile kullanım özellikleri sunuyor. Çocuk Modu’un içeriğinde çocuklara özel bir Tarayıcı, kullanım süresini sınırlama imkanı ve çocuklara özel Galaxy Uygulamaları ile Toca Hair Salon 3 ve BRIO World-Railway gibi toplamda sekiz adet ücretsiz uygulama bulunuyor. Ayrıca, Çoklu Kullanıcı Modu sayesinde aynı cihaz üzerinde çocuk için ayrı, ebeveynler için ayrı hesaplar oluşturabiliyor.
 

Samsung Galaxy Tab A 10.5" modelinin Daima Açık Ekran özellikli Daily Board; saat, takvim, hava durumu ve dijital fotoğraf kütüphanesi gibi bilgileri evin merkezine getiriyor. Kullanıcılar Galaxy Tab A 10.5" modelindeki SmartThings[3] desteği sayesinde ev eğlence ortamını aile dostu tabletleri üzerinden kolayca yönetebiliyor. SmartThings destekli cihazlar artık tek bir dokunuşla kontrol edebiliyor.
 

Galaxy Tab A 10.5”, Eylül ayı itibariyle Türkiye’de satışa sunulacak. Galaxy Tab A 10.5” hakkında daha fazla bilgi edinmek için http://www.samsungmobilepress.com veya news.samsung.com/galaxy adresini ziyaret edebilirsiniz.
 

 

Samsung Galaxy Tab A 10.5" Ürün Özellikleri:
 

EKRAN

10.5” WUXGA (1920x1200) TFT LCD

ÇİP SETİ

Qualcomm® Snapdragon™ 450 Sekiz Çekirdek (1.8GHz)

LTE DESTEĞİ

LTE Cat.6

HAFIZA

3GB + 32GB, 400 GB'a kadar microSD

KAMERA

8MP AF + Flaşlı 5MP

PORT

USB 2.0 (Tip C)

SENSÖRLER

İvmeölçer, Pusula, Jiroskop, RGB, Hall Sensörü

KABLOSUZ BAĞLANIRLIK

Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Wi-Fi Direct, Bluetooth® 4.2

GPS

GPS + GLONASS + BeiDou[4]

BOYUT, AĞIRLIK

260.0 x 161.1 x 8.0

529g (Wi-Fi), 534g (LTE)

BATARYA

7,300mAh

OS/UPGRADE

Android 8.1

VİDEO

Kayıt: FHD @ 30fps

Playback: FHD @ 60fps

* Sağlanan yararlar, tasarım, fiyat, bileşenler, kullanılabilirlik, performans ve ürün kapasitesini de içermek, ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere, bu belgede yer alan tüm fonksiyonlar, özellikler ve diğer ürün bilgileri önceden herhangi bir bilgi verilmeksizin değişebilir.

 


Basın Bilgi: Medyaevi / Tel: 0 212 351 91 81

Müzeyyen Öztürk / mozturk@medyaevi.com.tr

Hakan Kilyusufoğlu / hkilyusufoglu@medyaevi.com.tr
 

Samsung Electronics Hakkında
Samsung Electronics Co. Ltd. dünyaya dönüştürücü fikirler ve teknolojiler sayesinde ilham veriyor ve geleceği şekillendiriyor. Samsung Electronics, televizyon, akıllı telefon, giyilebilir cihazlar, tabletler, kameralar, dijital gereçler, ağ sistemleri, hafıza, yarı iletken ve LED çözümleri dünyasını yeniden tanımlıyor. Samsung hakkında güncel haberler için http://news.samsung.comadresinden “Samsung Newsoom” sayfasını ziyaret edebilirsiniz.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 03.08.2018 11:00
  • Perşembe 20.1 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.