Tüm günün ihtiyacını karşılayabiliyor

Sıcak içeceklerin soğuması sorununuz olmasın

Tüm günün ihtiyacını karşılayabiliyor

Seyahatlerinize Sigg Seyahat Mug’ları eşlik etsin

Kış aylarının gelmesiyle birlikte hepimiz sıcak içeceklerin hızla soğumasından şikayet ediyor, sıcak içecek bulmanın zorlaştığı seyahat anlarında bu problemi sıkça yaşıyoruz. Son derece şık ve fonksiyonel tasarıma sahip Sigg Gemstone Selenite 0.47 lt Seyahat Mug’ı, içeceklerimizin ilk anki ısısını koruyarak, kıştan, seyahatlerden ve içeceklerimizden daha fazla keyif almamızı sağlıyor.  

Havaların soğumasıyla, sıcak içecekler de daha hızlı soğumaya ve gerçek lezzetini vermemeye başlıyor. Sıcak içecek sevenlerin en büyük kabusuna dönüşen bu probleme İsviçre üretimi Sigg Gemstone Selenite 0.47 lt Seyahat Mug’ı çözüm oluyor. Çift duvarlı yalıtımı sayesinde içeceklerin ilk anki sıcaklığını saatlerce koruyan mug, seyahat edenlerin en değerli yol arkadaşına dönüşüyor.

Tüm günün ihtiyacını karşılayabiliyor

Yüksek kaliteli paslanmaz çelikten üretilen ve son derece dayanıklı olan mug, gıdayla uyumlu yapısı ve sağladığı hijyenik koşullarıyla öne çıkıyor. BPA içermeyen ve sızdırmayan mug, tek tuşa basarak içeceğinize ulaşmanızı sağlıyor. El ergonomisine uygun şekilde tasarlanan mug’ın, içerken dökülmelerin önüne geçmek için dudak çıkıntısı bulunuyor. İçeceğin ısısını geçirmeyen çift duvarlı yapısıyla kolay bir kullanım sunan mug, çentikleriyle kaymaların da önüne geçiyor. Siyah ve kromun şıklığıyla üretilen mug, 0.47 litrelik kapasitesiyle tüm günün ihtiyacını karşılayabiliyor.

 

Mall of İstanbul, Maltepe Piazza’daki Hobix mağazalarında ve hobix.com.tr internet adresinde bulabileceğiniz Sigg Gemstone Selenite 0.47 lt Seyahat Mug’ının fiyatı 422,90 TL’dir.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Anahtar Kelimeler: Sigg Seyahat Mug
Tarih: 08.02.2021 15:19
  • Perşembe 20.1 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.