Vodafone Stüdyosu.

Türkiye’nin yeni dijital müzik platformu Vodafone FreeZone Stüdyo’ya konuk olan İlyas Yalçıntaş, canlı konserde gençleri coşturdu. “İncir”, “İçimdeki Duman” ve “Gel Be Gökyüzüm” adlı şarkılarıyla gönüllerde taht kuran

Vodafone Stüdyosu.

“Herkesin enerjisini yakından htim”

Vodafone FreeZone Stüdyo’daki online konseri hakkında konuşan İlyas Yalçıntaş, şunları söyledi:

“Benim için çok değişik bir tecrübe oldu. Karşımda fiziksel anlamda seyirci yoktu, ama beni telefonlarından, bilgisayarlarından izleyen herkesin enerjisini yakından htim, yanımda gibiydiler. Konseri kaçıranlar üzülmesin, en kısa zamanda, söylediğimiz şarkılar FreeZone YouTube kanalına yüklendiğinde tekrar izleyebilirler.”

 

 

Online konser deneyimi

Vodafone FreeZone Stüdyo, müzikseverlere uçtan uca online konser deneyimi de yaşattı. Dinleyiciler, konser sırasında İlyas Yalçıntaş ile etkileşime geçerek ünlü sanatçıya sosyal medya mecralarından sorularını sordu. Bazı performanslar 1 haftasonra Vodafone FreeZone YouTube kanalına yüklenerek İlyas Yalçıntaş hayranlarına konserde dinledikleri ya da kaçırdıkları şarkıları tekrar izleme imkânı sunulacak. Müzikseverler, Vodafone FreeZone YouTube kanalına abone olarak tüm Vodafone FreeZone Stüdyo konser performanslarından yüklendikleri anda haberdar olacaklar.

 

Anahtar Kelimeler: Vodafone Stüdyosu.
Tarih: 03.08.2018 10:49
  • Perşembe 24.3 ° / 16.4 ° false
  • Cuma 24.9 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 26 ° / 16.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.