Yaşar Topluluğu 73 Yaşında

Gıda ve boya sanayiinin öncüsü Yaşar Topluluğu, 73. Kuruluş Yıldönümünü kutladı. “Köklü Geçmiş, Güçlü Gelecek” temalı organizasyona Yaşar Topluluğu’nun yurt içi ve yurt dışında görev yapan yöneticileri katıldı.

Yaşar Topluluğu 73 Yaşında

Bilim, Birlik, Başarı ile dolu 73 yıl…

Yaşar Topluluğu 73 yaşında…

Gıda ve boya sanayiinin öncüsü Yaşar Topluluğu, 73. Kuruluş Yıldönümünü kutladı. “Köklü Geçmiş, Güçlü Gelecek” temalı organizasyona Yaşar Topluluğu’nun yurt içi ve yurt dışında görev yapan yöneticileri katıldı.

Selim Yaşar:

“Son 5 yılda 930 milyon TL yatırım yaptık. Şimdi yatırımlarımızın meyvelerini toplama zamanı…”

Yaşar Topluluğu 73’üncü kuruluş yıl dönümünü Yaşar Üniversitesi’nde gerçekleşen törenle kutladı. “Köklü Geçmiş, Güçlü Gelecek” temasıyla hazırlanan törene Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yaşar, Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Feyhan Yaşar, Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili İdil Yiğitbaşı, Yaşar Holding Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Erol, Yaşar Holding Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Gökoğlu, Yaşar Holding İcra Başkanı Dr. Mehmet Aktaş, Yaşar Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ahmet Yiğitbaşı, Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemali Dinçer ve Yaşar Holding Yöneticileri katıldı.Yaşar Üniversitesi Müzik Bölümü dinletisinin de renk kattığı Yaşar Topluluğu 73. kuruluş yıl dönümü töreninde Topluluk’ta 5, 10, 15, 20, 25, 30, 35 ve 45 kıdem yılını tamamlayan elli dokuz yöneticiye sertifika verildi.

 

 

Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yaşar, “Dünya değişiyor, dijitalleşiyor. Yaşar Topluluğu olarak yatırımlarımız sürüyor. Son 5 yılda 930 milyon TL tutarında yatırım gerçekleştirdik. Son yıllarda fabrika yatırımlarımızda Endüstri 4.0, modernizasyon ve kapasite artırım yatırımlarımızda sürdürülebilirlik odağında ilerledik. Şimdi yatırımlarımızın meyvelerini toplama zamanı… Yaşar Topluluğu olarak 73 yıl önce yoku var etmekle başladık. Ülkemize yeni sektörler, yeni ürünler kazandırdık. Bundan sonraki görevimiz, şirketlerimizi, ürünlerimizi ve yaşamı sürdürülebilir kılmak için çalışmak. Topluluğumuzda 5 ila 45 kıdem yılını tamamlayan tüm yönetici ve çalışanlarımızı kutluyorum. Birlik olmak çok önemli. Bilimi kullanarak, birlik içinde olarak 73 yıllık başarımıza ulaştık, ülkemizin gelişimine katkı sağladık. Şirketlerimiz sektörlerinin liderleri oldu. Bundan sonra da liderliğimizi devam ettireceğiz. Biz koşacağız, Türkiye koşacak” dedi.

Yaşar Holding İcra Başkanı Dr. Mehmet Aktaş; “22 şirketimizle, 24 fabrika ve tesisimizle, 7500 çalışanımızla büyük bir aileyiz. 73 yıldır değer zincirimizin her halkasına iyi bakıyor, tüm safhalarında verimlilik bazlı çalışıyoruz. Yatırımlarımızda dijitalleşmeyi ve Endüstri 4.0’ı esas alıyoruz.

Şirketlerimiz ve ürünlerimizle Türkiye ekonomisine fayda sağlarken toplumun sosyal gelişim ihtiyacını karşılamak üzere Vakıflarımız; Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı ve Selçuk Yaşar Spor ve Eğitim Vakfı ile eğitim, kültür, sanat ve spor alanlarında toplumun gelişimine destek oluyoruz. Kültürel varlıklarımızın korunması ve tarihimizin gün ışığına kavuşturulması için arkeolojiye desteğimiz sürüyor. Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı’nın 20 yıllık destekçisiyiz. Yaşar Üniversitesi’ni insan kaynağına yapılan en değerli yatırımlardan biri olarak görüyoruz. 6000’den fazla öğrenciye sağladığımız karşılıksız burs olanağı ile eğitimi, eğitimli insan gücünü destekliyoruz. 2019 yılı da ekonomik anlamda ülke büyümesinin üzerinde büyümeyi hedeflediğimiz, sosyal yatırımlarımıza devam edeceğimiz bir yıl olacak.” dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 25.10.2018 15:34
  • Perşembe 20.1 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.