Yeni nesil yüzey temizleme mendilleri

Solo’dan, pandemi ile beraber değişen hijyen ihtiyaçlarına özel yeni nesil yüzey temizleme mendili

Yeni nesil yüzey temizleme mendilleri

Solo, pandemi dönemiyle birlikte evlerde de artan hijyen ihtiyacını karşılamak üzere yeni nesil yüzey temizleme mendilleri geliştirdi. Tüketicilerin beklentilerini de gözeterek geliştirilen deterjan katkılı Solo yüzey temizleme mendilleri, kullan-at özelliği ile pratik hijyen sunuyor.

Hijyenin salgın ile birlikte sağlık için hayati bir rol üstlendiğine dikkat çeken Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri CMO’su Bilge Çiftçi; yeni nesil yüzey temizleme mendillerine ilişkin olarak şunları kaydetti;

“Covid-19 ile mücadelenin en büyük yardımcıları hijyen sağlayan temizlik ürünleri oldu. Pandemi döneminde kolonyadan ıslak mendile, dezenfektandan kağıt ürünlerine kadar pek çok hijyen ürününün kullanımında bir önceki yıla göre önemli büyümeler kaydedildi. Kişisel hijyen ürünlerinin yanı sıra ev temizliğine yönelik hijyen ürünlerinde de tüketim arttı. Bununla beraber tüketici beklentileri de farklılaştı.

Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri olarak pratik hijyene ve kullan-at ürünlere olan ihtiyacın artmasından yola çıkarak deterjan katkılı Solo Yüzey Temizleme Mendilleri’ni geliştirdik. Türkiye’de henüz çok küçük bir paya sahip olan bu kategori pandemi döneminde değişen hijyen ihtiyaçlarının etkisi ile son bir yılda 2 kat büyüme gösterdi.

Titiz bir Ar-Ge süreci ile geliştirdiğimiz Solo Yüzey Temizleme Mendilleri ile amacımız deterjan katkılı yeni nesil temizleme mendillerinin her yüzeyde sunduğu pratik hijyenle tüketicilerimizi buluşturmak. Bu ürün grubu ile tüketicilerin Türkiye’de en beğendiği ve güvendiği markalardan biri olan Solo ile ev bakım kategorisinde fark yaratmayı hedefliyoruz.”


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 08.02.2021 14:44
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 25.3 ° / 16.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.