'Yeni üretim, modeli bekliyor”

Universal Robots, Dijitalleşme ve Endüstri 4.0 Derneği ile cobot’ların Endüstri 4.0’a ve üretime katkılarını ele alacak

Universal Robots, kolaboratif robotların Endüstri 4.0 ve dijitalleşmeye katkılarını anlatmak üzere Dijitalleşme ve Endüstri 4.0 Derneği ile ücretiz canlı webinar düzenliyor. 27 Ekim 2020 Salı günü saat 11.00’da Dijitalleşme ve Endüstri 4.0 Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Ersoy ve Universal Robots Türkiye&MEA Ülke Müdürü Kandan Özgür Gök’ün katılımıyla gerçekleştirilecek ‘Endüstri 4.0 yolunda: Cobotlar’ webinarında, cobot’ların otomasyona, üretime ve Endüstri 4.0’a katkıları masaya yatırılacak.

  

Dünyanın 1 numaralı kolaboratif robot üreticisi Universal Robots, hizmet verdiği sektörlerin gelişimine ve geleceğine ışık tutacak etkinliklerine bir yenisini daha ekliyor. Dijitalleşme ve Endüstri 4.0 Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Ersoy ile birlikte üretimde teknolojinin ve otomasyonun ele alınacağı ‘Endüstri 4.0 yolunda: Cobotlar’ konulu webinarda, Universal Robots Türkiye&MEA Ülke Müdürü Kandan Özgür Gök, cobot’ların Endüstri 4.0’a ve dijitalleşmeye etkilerini, üretime sağladığı avantajları paylaşarak sektörün geleceğine ışık tutacak.

 

Webinarda ayrıca; Endüstri 4.0 ve kolaboratif robot (cobot) nedir, Dijital dönüşümde cobot kullanımının avantajları nelerdir, Robot ile cobot teknolojisinin farkları nelerdir, Universal Robots cobot’larının uygulama alanları ve endüstrileri hangileridir, Sanayide kolaboratif robotla dijital dönüşüm nasıl sağlanır, Universal Robots Akademi’den nasıl yararlanılır sorularının yanıtları katılımcılar ile paylaşılacak. Ali Rıza Ersoy’un yanı sıra katılımcıların da sorularını yanıtlayacak olan Gök, cobot uygulamalarıyla ilgili örnekler vererek, cobot’ların üretimde ve karlılıkta sağladığı başarı hikayelerini anlatacak.

 

“Bizi gelecekte teknolojiyle donatılmış bir üretim modeli bekliyor”

Konuyla ilgili görüşlerini bildiren Gök, “Universal Robots olarak cobot’larımızla sadece üretime ve karlılığa katkı sağlamıyor, düzenlediğimiz online etkinliklerle de hizmet verdiğimiz sektörleri, otomasyon ve cobot teknolojilerine yatırım yapacak üreticileri bilinçlendiriyoruz. Gelecekte bizi teknolojiyle donatılmış bir üretim modeli bekliyor. Üreticiler de şimdiden kendilerini bu modele hazırlamak istiyor. Düzenlediğimiz etkinliklere yapılacak yatırımın sadece günümüzün değil geleceğin ihtiyaçlarını karşılaması için onlara yol gösteriyoruz. Bu webinarda da gelecekte Endüstri 4.0 temelinde gerçekleşecek üretimde cobot’ların sürece etkilerini, katkılarını ve doğru yatırım modelini üreticilerle paylaşacağız. Endüstri 4.0’a yatırım yapacak üreticilerin akıllarındaki cobot’larla ilgili tüm soruları yanıtlayarak onların doğru ve etkili bir yatırım yapmalarına yardımcı olacağız” dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 26.10.2020 17:48
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 25.3 ° / 16.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.