'Yeni yıl Sağlık Getirsin'

Antalya Otelciler Pansiyoncular Camcılar Reklamcılar ve Matbaacılar Esnaf Odası Başkan ÖZCAN SUCU yeni yıl mesajı yayınladı.

Başkan Sucu mesajında şu ifadelere yer verdi; "Dünyamızın dört bir yanında devam etmekte olan Covit-19 pandemisi, insanlığın sağlıkla sınavı, savaşın, terörün ve şiddetin son bulması yeni yıldan dileğimiz, Pandemi’ den arınmış, Sevgi, barış ve hoşgörünün hakim olduğu, temel insan hak ve hürriyetlerinin her yerde sağlandığı, esnafımızın her gün yeni ve hayırlı kazançlara kapılarını açtığı bir dünya ortak özlemimizdir.

 

Yeni bir yıl, yeni başlangıçları ve umutları beraberinde getirmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle, Türk Milletinin, Antalya Otelciler Pansiyoncular Camcılar Reklamcılar ve Matbaacılar Esnaf Odası üyelerimizin ve Antalya’lı hemşerilerimin ayrıca basın mensuplarımızın yeni yılını en içten dileklerimle kutlarım.

Yeni umutlarla karşıladığımız 2021 yılının, ülkemiz, dünyamız ve tüm insanlık için, Sağlık, barış ve hoşgörünün egemen olduğu güzel günler getirmesini dilerim."


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 30.12.2020 17:39
  • Salı 24.4 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.4 ° / 18.2 ° Güneşli
  • Perşembe 24.3 ° / 16.4 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.