Yenilenen Şeker Mobil Şube kazandırıyor…

Şekerbank, bireysel ve kurumsal müşterilerine hizmet verdiği mobil şubesini yeniledi. Banka, kişiselleştirilebilen ana sayfası ile kişiye özel mobil bankacılık hizmeti sunduğu Şeker Mobil Şube üzerinden işlem yapan müşterilerine Appl

Yenilenen Şeker Mobil Şube kazandırıyor…

Şeker Mobil Şube ile EFT, havale gibi para transferleri başta olmak üzere fatura ve kurum ödemelerinden avantajlı kurlarla döviz alım satım işlemlerine, hisse senedi işlemlerinden altın alım satım işlemlerine, avantajlı e-mevduat işlemlerinden hesap ve kart bilgilerini tıklamadan görüntülemeye kadar birçok bankacılık işlemi hızlı, güvenli ve kolaylıkla gerçekleştirilebilecek.

 

Şekerbank, kolay kullanım ve sade tasarım özelliklerini ön plana çıkardığı mobil şubesini yenileyerek tüm bireysel ve kurumsal müşterilerinin kullanımına sundu. Kullanım kolaylığı sağlayan bir tasarımla yenilenen Şeker Mobil Şube ile tüm işlemler hızlı ve güvenli bir şekilde 7/24 yapılabilecek.

 

Şeker Mobil Şube Apple Watch Series 3 kazandırıyor…

Şekerbank, yenilenen Şeker Mobil Şube ile ayrıca 13 Ağustos 2018 ile 30 Eylül 2018 tarihleri arasında işlem yapan müşterilerine düzenlenecek kampanya sonunda gerçekleştirilecek çekilişle 10 adet Apple Watch Series 3 kazanma fırsatı sunuyor. Kampanya kapsamında, Şeker Mobil Şube üzerinden, para transferi, ödeme, taksitli nakit avans ve nakit avans işlemlerinden herhangi birini yapan müşterilere her işlem için günlük bir çekiliş hakkı verilecek.

 

Kişiye özel mobil bankacılık…

Mobil kullanıcılarının deneyimlerine göre yenilenen Şeker Mobil Şube uygulaması ile kullanıcılar kişiselleştirebilecekleri ana sayfa ile kişiye özel mobil bankacılık hizmetinden yararlanabilecekler. Şeker Mobil Şube uygulaması ile EFT, havale gibi para transferleri başta olmak üzere fatura ve kurum ödemeleri, avantajlı kurlarla döviz alım satım işlemleri, hisse senedi işlemleri, altın alım satım işlemleri, avantajlı e-mevduat işlemleri, hesap ve kart bilgilerini tıklamadan görüntülemeye kadar birçok bankacılık işlemi kolaylıkla gerçekleştirilebilecek. Diğer yandan Şeker Mobil Şube ile kurumsal müşteriler de hızlı ve kolay işlem onay deneyimine sahip olacaklar.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 10.08.2018 15:17
  • Perşembe 20.1 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.