Yerel Basın Birliği'nden Milli Eğitime Ziyaret..!

Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Gazeteci Nezir Karayün ve beraberindeki heyeti ile Çatalca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Mustafa Erşahin’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Yerel Basın Birliği

Umut Dolu Çocuklar..!

Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Gazeteci Nezir Karayün ve beraberindeki heyeti ile Çatalca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Mustafa Erşahin’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Geçtiğimiz aylarda Çatalca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan Mustafa Erşahin’i ziyarete giden Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün ve bir grup gazeteci ile Çatalca’nın eğitim öğretimine dair hoş bir sohbet gerçekleşti. Türkiye Yerel Basın Birliği Başkanı Nezir Karayün, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erşahin’e hayırlı olsun dileklerinde bulunurken,  geçmiş zamanlarda yapmış oldukları çalışmaları takip ettiğini ve yapmayı planladıkları çalışmalarında da başarılar dilediğini belirtti.

“Severek Gelecekleri Bir Okul”

Göreve başladığından beri Çatalca’yı tanıdığını ve Çatalca’yı tanımanın kendisi için büyük bir avantaj olduğunu belirten Erşahin, “İşe ilk önce okullarımızı fiziki açıdan farklılaştırmakla başladık. Ferhatpaşa İlkokulu başta olmak üzere renk değişikliği yaptık ve çocuklarımızın daha hızlı alışabileceği bir ortam hazırladık. Okullarımızı,  çocuklarımızın beğeneceği şekilde dizayn ederek, severek gelecekleri bir ortam sunmaya çalıştık.

“İstanbul’da Tekli Eğitim Veren Tek İlçeyiz”

Erşahin, “ Eğitim kalitesini arttırma noktasında ciddi avantajlarımız var ama bununla ilgili geçmişten bugüne kadar yapılan bir çalışma yok. Biz bunu proje haline dönüştürdük. Toplam öğrenci sayısı 12 bin olan İstanbul’un tekli eğitim veren tek ilçesi biziz. Sadece Ferhatpaşa İlkokulu’nda sayı olarak fazla öğrencimiz var. Burayı rahatlatmak adına da yeni okul projeleri geliştiriyoruz.”

“Umut Dolu Çocuklar”

‘Umut Dolu Çocuklar’ adında bir projemiz var. Mülteci çocukların Türkiye’ye entegrasyonunu sağlayan bir proje. 47 tane Suriyeli, Iraklı ve Afgan kökenli mülteci çocuklarımızın, hem Türkçe öğrenimi konusunda hem de Türk örf ve adetlerine göre, Çatalca’ya entegrasyonunu sağlayacağız. Bir buçuk senelik bir proje ve yaklaşık 800 bin lira civarında bütçesi var. Geçen hafta itibariyle imzalarımızı attık. İlk projemize buradan başlayacağız. Tabi bunun yanında Avrupa projeleri, Tübitak projeleri de devam edecek.

“Çatalca’ya Faydalı Olacağız”

Kaldığımız süre içerisinde, Çatalca’nın çocuklarına çok güzel bir ortam hazırlayıp onların eğitim öğretimine katkı sunacağız. İnşallah bundan sonra Çatalca’ya daha da faydalı olacağız.

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 09.10.2018 13:48
  • Perşembe 20.1 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.