Yerelden Kalkınacağız

Başkan Böcek Alanya’da Yeni hizmet binasındaki çalışmaları inceledi

Yerelden Kalkınacağız

Alanya’yı ziyaret eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi’nin taşınacağı 5 katlı binada devam eden tadilat çalışmalarını denetledi. Başkan Böcek, Ekim sonuna açılması planlanan binanın, hizmet birimleri, sosyal hizmetler, ATASEM kurs merkezi, muhtarlık odası ile birlikte çok amaçlı bir belediye binası olarak hizmet vereceğini söyledi.

 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Alanya’ya ziyaret gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi’nin taşınacağı, tadilatı devam eden 5 katlı binada inceleme yapan Başkan Böcek, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Alanya’da Büyükşehir Belediyesi’ne yakışan modern bir binada hizmet vereceklerini belirten Başkan Böcek, tadilatın Ekim ayı sonuna kadar bitirileceğini söyledi. Alanya merkezinde yer alan binaya ulaşımla ilgili bir sıkıntı yaşanmayacağını da belirten Başkan Böcek, “Burada amacımız kırsaldan gelen muhtarlarımız dahil tüm Alanyalı hemşerilerimin Büyükşehir Belediyemizin hizmet biriminden yararlanması. Aynı zamanda ATASEM kurs merkezlerimiz burada olacak. Hatta muhtarlarımıza da bir oda tahsis edeceğiz. Çok amaçlı bir belediye hizmet binasını hizmete açacağız” dedi.  

Yerelden Kalkınacağız

Alanyalı gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Başkan Böcek, yerelden kalkınma projesi ile ilgili açıklama yaptı. Antalya’da hem tarım hem turizm olduğunu belirten Başkan Böcek, “Kırsalda ise hayvancılıkla uğraşan bir kesim var. Biz yerelden kalkınma projesi adı altında gereğini yapıyoruz. Yani üreticilerimize yapmamız gereken yardımlarımızı yapıyoruz. Tarımsal sulama ile ilgili çalışıyoruz. Aynı zamanda Halk Et, Halk Süt projelerimizi gerçekleştiriyoruz. Bir taftan ASAT ile ilgili büyük yatırım yapıyoruz. 1970’li yılardan kalma asbestli borularla su içmekte olan yerlerimiz var. Bunların borularını değiştiriyoruz. Planlı, kurallı, kimlikli kent için geldik. Alanya’mız bizim için tabi ki çok önemli bir ilçemiz. Buranın kalkınması için ne gerekiyorsa yapmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

ALANYA İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Antalya Turizm Birliği kurduklarını ilçe belediyelerin üye olduğunu hatırlatan Başkan Böcek, şunları söyledi: “Hiç siyaset gözetmeden 17 ilçe belediyemiz katıldı. Bir bütünlük içerisinde yurtiçi ve yurtdışında hem Alanya’mızı hem Antalya’mızı hem Türkiye’mizi tanıtacağız. Büyükşehir Belediyesi olarak üzerimize ne düşüyorsa yapmaya çalışacağız. Bundan sonra her ay burada olacağız. Projelerimizi anlatacağız. Sivil toplum örgütlerimizle tüm siyasi siyasi parti başkanlarımızla bir araya gelip, Alanya’mızın ne talebi olursa gerçekleştirmeye çalışacağız.”

ALTSO’YA ZİYARET

Başkan Böcek daha sonra Alanya Sanayi ve Ticaret Odası’nı (ALTSO) ziyaret etti. ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’e nezaket ziyaretinde bulunan Başkan Böcek, karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Başkan Böcek, Alanya’da esnafı da ziyaret ederek, hayırlı işler diledi.

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 27.06.2021 19:40
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 25.3 ° / 16.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.