“Yetenek Kuşağı” başvuruları başladı

Geleceğin mühendisleri için “Yetenek Kuşağı” başvuruları başladı

“Yetenek Kuşağı” başvuruları başladı

Softtech’in, “Yetenek Kuşağı” başvuruları başladı. Mühendislik fakültelerinin son sınıf öğrencileri ve yeni mezunların başvurabileceği, kodlama ve yazılım geliştirme üzerine odaklanan programda tam zamanlı istihdam imkânı sunuluyor. Yetenek Kuşağı programı ile yeni mezun mühendisleri bünyesinde istihdam eden Softtech, bu yıl da yetenekleri keşfetmeyi hedefliyor.

Softtech’in, yeni mezun genç yetenekleri keşfetmek amacıyla hayata geçirdiği Yetenek Kuşağı programı için başvurular başladı. Başvuruların 31 Mayıs 2021’e kadar devam edeceği programa mühendislik fakültelerinin son sınıf öğrencileri ve yeni mezun mühendis adayları katılabiliyor.

Başvurular Softtech’in web sitesinden yapılacak

Adaylar; Softtech’in web sitesinde (softtech.com.tr) yer alan Yetenek Kuşağı sayfasındaki “Yeku” isimli chatbot üzerinden başvurularını yapabilecek. Sonraki adımda; tamamı online teknik, İngilizce dil ve Öğrenme Çevikliği envanterleri ile değerlendirilecek. Süreçleri başarı ile tamamlayan adaylar işe başladıktan sonra; sürece özel tasarlanan oryantasyonlara, kişiye özel eğitimlere, mentorlük ve kurum içi girişimcilik deneyimi yaşayabilecekleri programlara dahil olacak.  

Öğrencilerle buluşmalar devam ediyor

Yetenek Kuşağı kapsamında bu zamana kadar, Çukurova Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi, Fırat Üniversitesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Konya Teknik Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, İnönü Üniversitesi, Gebze Teknik Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü gibi Türkiye’nin farklı lokasyonlarında online ziyaretler gerçekleştiren Softtech, 30 Nisan’da Bursa Teknik Üniversitesi, 6 Mayıs’ta da Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde, 4 Mayıs’ta Celal Bayar Üniversitesi’nde, 27 Nisan’da Cumhuriyet Üniversitesi’nde, 18 Mayıs’ta Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde öğrencilerle buluşacak. Yetenek Kuşağı ile ilgili tüm detaylara web sitesinden ve Softtech sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz.

Softtech Hakkında:

Softtech, 2006 yılından bu yana Türkiye ve Kobrıs’ta 1500’den fazla çalışanıyla Türkiye’nin öncü teknoloji şirketlerinden biridir. San Francisco (Maxitech) ve Şanghay’da (Softtech China) yer alan iştirakleri ile dünyadaki teknoloji trendlerini yerinde takip ederek, bankacılık ve finans sektöründeki tecrübelerini, farklı alanlarda faaliyet gösteren iş ortaklarını dijitalleştirerek müşteri odaklı çözümler geliştirmektedir. Almanya’daki fintech iştiraki (Maxi Digital) ile de Avrupa pazarındaki finans teknolojileri üzerine çalışmakta ve bu pazara teknoloji ihraç etmektedir. Softtech, iş ortaklarına çözüm sunmanın yanı sıra, inovasyon ve kurum içi girişimciliği de ana stratejisine koyarak, müşterilerine ihtiyaçlarının ötesinde yaratıcı, sürdürülebilir ve inovatif çözümler sunmaktadır.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 02.05.2021 16:36
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 25.3 ° / 16.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.