Yetimlerin amcası

Menfur bir olay yüzünden babalarını toprağa, annelerini de cezaevine uğurlayan Melek İpek'in kızlarına Turgay Genç sahip çıktı

Yetimlerin amcası

Menfur bir olay yüzünden babalarını toprağa, annelerini de cezaevine uğurlayan kızlara Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, sahip çıktı. Dedelerinin evine sığınan çocukların eğitimine rahat devam etmesi için ortam sağlandı.

Başkan Turgay Genç, hem öksüz hem yetim kalan kız çocukları için iki çalışma masası, iki bazali yatak, televizyon, halı,  perde buzdolabı, elektrik süpürgesi ve çeşitli mutfak eşyaları hediye etti. Başkan Genç, eğitim süreleri boyunca çocuklara destek vereceklerini söyledi.

Aileyi Ziyaret Etti

Olayı yakından takip eden Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Nar Masa birimlerini küçük çocuklarında yaşamını sürdürdüğü dede Menderes ve anneanne Hatice Çelik’in yaşadığı Kovanlık Mahallesinde ki evlerine gönderdi. Küçük çocukların ve ailenin ihtiyaçlarının tespit edilmesini isteyen Başkan Turgay Genç, bugün de kendisi aileyi ziyaret etti. 

İyi Ki Varsın Başkan Amca

Duygusal anların yaşandığı ziyarette Başkan Genç çocuklara, “Ne isteğiniz olursa dedenize beni aramasını söyleyin. ‘Dede, Başkan Amcamı ara, biz konuşacağız’ deyin” Ben sizin yanınızda olurum” dedi. C.D.İ. ve kardeşi İ.N.İ. Belediye Başkanı Turgay Genç’e sarılarak teşekkür ettiler ve “İyi ki varsınız başkan amca” dediler.

Çok Geçmiş Olsun

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, küçük çocukların dedesi Menderes Çelik’e, “Yaşadıklarının çok zor. Kadına yapılan şiddet asla kabul edilebilecek bir şey değil. Bu tamamen acizlik, bu olayların neticesinde yaşanan olay ise gerçekten çok trajik. Bu saatten sonra yapılabilecek yegâne şey iki küçük çocuğumuza sahip çıkmak. Onların bu olayların etkisinden en az hasarla çıkmasını sağlamak için hem şahsım hem de Döşemealtı Belediyesi olarak her zaman emrinizdeyiz. Çok geçmiş olsun. Melek kardeşimle görüştüğünüzde de benim selamlarımı iletin” dedi

Sizinle Mutlu Olduk

Ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Melek İpek’in annesi Hatice ve babası Menderes Ç, bütün gayelerinin torunlarının bir an önce annelerine kavuşarak yaşadıkları kötü anları unutmaları olduğunu söyledi. Baba Menderes Ç, “Başkanım ziyaretiniz ve hediyeleriniz için teşekkür ederiz. Kızımın sizinle fotoğrafı bile var. Sizi çok seviyoruz. Desteğiniz bizi çok mutlu etti.” Diye konuştu.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 30.01.2021 15:17
  • Perşembe 20.1 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.